Welkom bij ArenaRent

Tijdelijk een auto nodig? Hebt u behoefte aan flexibele mobiliteit? Dan zit u goed bij ArenaRent Euromobil, de professionele verhuurafdeling van AutoArena voor de zakelijke rijder.

Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar mobiliteitsoplossingen die passen bij een specifieke situatie. In veel gevallen is huren de uitkomst. U kunt diverse modellen van Volkswagen, Audi, VW Bedrijfswagens, SEAT of ŠKODA huren voor een korte of langere periode; van klein, zuinig en handig tot luxe, stijlvol en representatief. Ook voor particulieren klanten hebben wij mogelijkheden. Bent u in het bezit van een ArenaCard, een Volkswagen, Audi, ŠKODA of SEAT en ook klant van AutoArena? Dan kunt u voor tijdelijk vervoer een auto bij ArenaRent huren.

Een voorloopauto nodig?

Wij hebben zeer voordelige shortlease tarieven. Een shortlease auto is ook geschikt voor tijdelijk personeel, want na 1 maand kunt u de auto op elk gewenst moment inleveren. Ook voor kortere periode bieden we flexibele maatwerkmogelijkheden.

Groot Transport?

U wilt uw transport graag in eigen hand houden? Geen enkel probleem met een bedrijfswagen van ArenaRent. Wij beschikken over een ruim aanbod van VW Bedrijfswagens: de Caddy, Caddy Maxi, Transporter en de Crafter. Wij kunnen u altijd passende maatwerkoplossingen bieden.

Vervangend vervoer

Er is een uitgebreide vloot met vervangend vervoer beschikbaar. Voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken kunt u hier gebruik van maken.

Voor meer informatie of het reserveren van een huurauto kunt u contact opnemen met onze verhuurmedewerkers Remon Stroeken, Frank ten Have, Robin Mijdema via telefoonnummer: (077) 320 30 41 of mailen naar: arenarent@autoarena.nl

Ga direct naar de site van ArenaRent