De Volkswagen Transporter bij AutoArena

De Volkswagen Transporter staat nu in de showroom bij AutoArena! Proefrit maken? Neem dan contact op met AutoArena.

De Volkswagen Transporter. Meer van hetzelfde.

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. De nieuwe Transporter. Meer van hetzelfde. De nieuwe Volkswagen Transporter is als gesloten bestelwagen leverbaar vanaf 18.900* euro. Hij is daarmee voordeliger dan zijn voorganger. Bovendien is hij completer uitgevoerd. Tevens zet hij de toon als het gaat om veiligheid en comfort. En dan zijn de 2.0 TDI Euro 6-motoren ook nog eens flink zuiniger dan hun voorgangers. De zesde generatie Transporter staat in de showroom en is te bestellen bij AutoArena!

Bekijk alle optie video's

De nieuwe cabine met het slimme opbergsysteem.

De nieuwe Transporter is consequent zó ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van een lange werkdag biedt de cabine 16 opbergmogelijkheden. De vakken zijn logisch gegroepeerd, gemakkelijk te bereiken en dankzij een hoogwaardige afwerking bijzonder robuust. Individuele instelmogelijkheden bieden de bestuurder een zitpositie die perfect past. Comfortabel zijn ook de nieuwe infotainmentsystemen. Dankzij de allermodernste technieken blijft u in de nieuwe Transporter ook onderweg optimaal verbonden. Om smartphones en andere elektrische apparaten op te laden, kan de nieuwe Transporter als optie voorzien worden van een tweede 12-voltaansluiting.

 

Voor de verschillende uitvoeringen van de Transporter verwijzen we u graag naar de brochure en prijslijst. Hierin vindt u meer informatie over:

  • Transporter - Gesloten bestelwagen
  • Transporter - Dubbele cabine
  • Transporter - Kombi
  • Transporter - Pick up Enkele cabine
  • Transporter - Pick up Dubbele cabine
  • Transporter - Chassis Enkele cabine
  • Transporter - Chassis Dubbele cabine

Meer weten? Neem dan contact op met AutoArena!

AutoArena financieringsopties

Financier deze VW-Bedrijfswagens Transporter

€ 22.800,-
5.700,-
€ 17.100,-
11.400,-
Uw maandlasten
€ 248,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijsten_januari_2019_-_Transporter_GB_Online.pdf Download
PDF Prijslijst_Transporter_DC.pdf Download
PDF Prijslijst_Transporter_Kombi_1.pdf Download
PDF Prijslijsten_januari_2019_-_Transporter_Chassis_Online.pdf Download
PDF Brochure_Transporter_2.pdf Download
PDF Technische_gegevens_Transporter_Dubbele_Cabine.pdf Download
PDF Technische_gegevens_Transporter_Kombi_.pdf Download
PDF Technische_gegevens_Transporter_Pick-Up_pdf.pdf Download