De Volkswagen Multivan bij AutoArena.

Net als bij de Transporter is de Multivan verder verbeterd. Het vernieuwde design van het exterieur en dashboard en de bekledingsstoffen en kleurstellingen geven de Multivan een frisse uitstraling. Daarnaast is, net als bij de Transporter, de standaarduitrusting verder uitgebreid en worden de nieuwste generaties multimediasystemen en bestuurdersassistentiesystemen leverbaar.

Rijke en veilige standaarduitrusting 

  • Vermoeidheidsherkenning
  • Multi collision brake
  • Hill hold
  • Start Stop systeem
  • Radio Composition Colour met 8 luidsprekers en Bluetooth
  • Dynamisch onderstel
  • Licht en zicht pakket
  • Multifunctioneel stuurwiel

De tweede schuifdeur is niet langer standaard op de Comfortline. Vanwege gewichtsrestricties leverde de tweede schuifdeur in combinatie met de standaard zitopstelling (7-persoons) problemen op bij diverse motoren op de Multivan 5GP. Door de schuifdeur optioneel te maken is elke motorvariant weer met de standaard zitopstelling leverbaar en kan de tweede schuifdeur in combinatie met een passende zitopstelling toegevoegd worden bij de motoren waar een gewichtsrestrictie van toepassing is.

Bekijk alle optie video's

Euro6 motoren

Net als de Transporter 6 Kombi wordt ook de Multivan standaard met de Euro6 motoren geleverd. De 103kW en 132kW vermogensklasses zijn hierbij vervangen door de vermogensklasses 110kW en 150kW. Ook is een 110kW met DSG én 4Motion aan het leveringsgamma toegevoegd. Doordat de nieuwe motoren een stuk zuiniger zijn dan de Euro5 motoren daalt de CO2-uitstoot en hiermee ook de CO2-belasting. 

Grijs kenteken

De Multivan is direct vanaf de introductie leverbaar in de standaard uitvoering en als Dubbele Cabine.

Generation Six

Naast de Comfortline en Highline uitvoeringen wordt de Multivan ook leverbaar als bijzondere Generation Six. Deze uitvoering is gebaseerd op de Comfortline met korte wielbasis en is leverbaar met de 110kW en 150kW motoren. De uitrusting bestaat uit een bundeling meeruitvoeringen aangevuld met unieke Generation Six elementen. Naast de standaard Multivan kleuren en 17" 'Devonport'-velgen kan de Generation Six besteld worden in 4 two-tone kleurstellingen en met de 18" 'Disc' velgen. Samen met de leverbare decorpanelen in exterieur-kleur wordt een link gelegd naar het 'origineel'. 

Meer weten over deze mooie Multivan? Neem dan contact op met AutoArena!

AutoArena financieringsopties

Financier deze VW-Bedrijfswagens Multivan

€ 83.933,-
20.983,25
€ 62.949,75
41.966,50
Uw maandlasten
€ 914,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_Multivan_61.pdf Download
PDF Multivan_6.pdf Download
PDF Technische_gegevens_Multivan.pdf Download