De nieuwe load up! Opvallend ruim. Opvallend schoon. Opvallend wendbaar. 

Met de nieuwe load up! is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee je lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor jouw bedrijf, of heb je voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de nieuwe load up! jouw beste vriend. Ruimer dan je denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad.

2Q_23.jpg

Lekker in te laden.

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

Z-1_5.jpg

De e-load up!

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. U heeft recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim €3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling.

9k_19.jpg

Eco-up.jpg

De eco-load up! Opvallend ruim. Opvallend zuinig.

De eco-load up! ontlast je portemonnee. Met aardgas bespaar je flink op je brandstofkosten. En… met de eco-load up! kom je ver. Het bereik van de aardgas en benzinemotor samen is zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde.

Z-2.jpg

Meer weten over de load up? Neem dan contact op met AutoArena!

 

AutoArena financieringsopties

Financier deze VW-Bedrijfswagens De load up!

€ 26.510,-
6.627,50
€ 19.882,50
13.255,-
Uw maandlasten
€ 288,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF BWG82101_Brochure_nieuwe_eload_up_Online_3_DEF_1_2.pdf Download
PDF VW159427_Nieuwe_up_Prijslijst_Juni_2017_Online_1_2.pdf Download
PDF VW1594-06_E-Up_Prijslijst_Juni_2017_Online_2.pdf Download