Elektrisch rijden voor iedereen.

Innovatief en duurzaam rijden bij Volkswagen.

Bij Volkswagen maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Dat doen we al met de e-Golf en e-up!, maar binnenkort kun je daar ook onze ID. modellen bij optellen. Elk model is op zijn eigen manier vernieuwend, maar altijd met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

De ID. is bijna hier.

Het eerste model uit de ID. Family, de ID., is vanaf 2020 verkrijgbaar in Nederland. Wil jij als één van de eersten in de nieuwe ID. rijden? Je kunt de ID.3 nu reserveren!

Ontdek hem nu

Volkswagen ID

Volkswagen ID

Volkswagen ID

Volkswagen ID

Alles over elektrisch rijden.

Deze nieuwe vorm van mobiliteit vraagt om een nieuwe manier van autorijden. We vertellen je er graag meer over. Ontdek of elektrisch rijden iets voor jou is.

Onze elektrische modellen.

Maak kennis met onze elektrische auto's van nu en van de toekomst.

De elektrische modellen van Volkswagen.

Bij ons hoef je niet te wachten op de toekomst. Ook nu al kan je onderdeel uitmaken van de elektrische revolutie, door te kiezen voor één van onze elektrische modellen: de e-Golf of e-up! Maar we hebben nog veel meer in petto. De komende jaren introduceren we onze ID. modellen, die van elektrisch rijden een compleet nieuwe ervaring maken. Wil jij dit als een van de eerste ervaren? Reserveer dan vanaf 8 mei jouw ID.

Modellen van nu.

Volkswagen ID

e-up!

Binnenkort weer verkrijgbaar.

Vanaf € 25.095.

Ontdek de e-up!

Volkswagen ID

e-Golf

De elektrische auto die je verder brengt.

Vanaf € 40.325.

Ontdek de e-golf

Modellen van de toekomst.

Volkswagen ID

ID.3

Be the first.

Nu te reserveren, leverbaar vanaf 2020.

Ontdek de ID.3

Volkswagen ID

ID. CROZZ

De volledig elektrische crossover.

Gemaakt voor elk terrein.

Ontdek de ID. CROZZ

Volkswagen ID

ID. VIZZION

Luxe in een compleet nieuwe vorm.

Leun achterover en geniet.

Ontdek de ID. VIZZION

Volkswagen ID

ID. BUZZ

Ga mee op avontuur.

Het icoon in een nieuw jasje.

Ontdek de ID. BUZZ

Veelgestelde vragen.

Is elektrisch rijden duurder dan rijden in een benzine- of dieselauto?

Hoewel de aanschafkosten van een elektrische auto op dit moment nog hoger zijn dan bij een reguliere brandstofauto, bespaar je met elektrisch rijden op andere vlakken. Zo profiteer je van veel belastingvoordeel, minder bijtelling en minder onderhoudskosten. Ook betaal je geen wegenbelasting en BPM. Meer weten over de kosten van een elektrische auto? We vertellen het je graag.

Wanneer begint de productie van de ID. modellen?

In 2020 start de productie van de eerste ID. Family modellen: de ID. en ID. CROZZ. De jaren erna breiden we ons modellenaanbod uit met de andere modellen, zoals de ID. BUZZ en ID. VIZZION.

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden?

Elektrisch rijden heeft verschillende voordelen, voor het milieu én voor jou. Zo stoot een elektrische auto geen CO2 en stikstof uit tijdens het rijden, wat een stuk schoner en duurzamer is. Maar ook voor je portemonnee kan een elektrische auto voordelig zijn. Zo maak je als eigenaar van een elektrische auto gebruik van verschillende fiscale voordelen én heb je te maken met lagere onderhoudskosten.

Hoe groen is elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is de groenste manier om te autorijden. Bij het rijden stoten elektrische auto’s geen CO2 of stikstof uit. Veel onderdelen van elektrische auto’s kunnen hergebruikt of gerecycled worden. Ook tijdens de productie wordt er al rekening gehouden met de uitstoot. Zo wordt de nieuwe ID. volledig CO2 neutraal geproduceerd in een speciaal daarvoor ontworpen fabriek. Wil je meer weten over hoe groen elektrisch rijden in de praktijk is? We vertellen het je graag.

Hoe rijdt een elektrische auto?

Bij een elektrische auto vind je veel minder bewegende onderdelen dan bij een verbrandingsmotor. Er is geen versnellingsbak omdat er niet geschakeld hoeft te worden. Eenzelfde ervaring als rijden in een automaat. Je accelereert snel en traploos vanuit stilstand. Meer weten over rijden in een elektrische auto en de accu?

AutoArena financieringsopties

Financier deze Volkswagen De elektrische modellen van Volkswagen

€ 0,-
0,-
€ 0,-
0,-
Uw maandlasten
Neem voor een passend bedrag contact op.