Een nieuwe generatie SUV. De nieuwe Volkswagen Touareg.

De premium SUV van Volkswagen verzet de bakens in z’n segment met zijn hoogstaande rijdynamiek en vooruitstrevende features, zoals de volledig digitale ‘Innovision Cockpit’.

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties als zoals IQ. verlichting, 'Matrix led' koplampen en de Innovision Cockpit is de nieuwe Touareg klaar voor de toekomst.

De meest opvallende features van de Touareg.

Een compleet nieuw design.

De nieuwe Touareg heeft een volledig nieuw design gekregen. Krachtig en dominant, langwerpig met een lange motorkap en scherp getekende zijlijnen. Een echte SUV, maar toch elegant en dynamisch.

Discover Premium.

Groot, groter, grootst. Het optionele Discover Premium navigatiesysteem zorgt voor een sterk verbeterde weergave van navigatie en multimedia dankzij een 38 cm (15”) touchscreen.

Head-up Display.

Mis niets meer van wat er voor je gebeurt. Alle belangrijke informatie zie je direct in het Head-up Display van de nieuwe Touareg. In plaats van een los scherm, dat omhoog komt als je de auto start, wordt dit nieuwe Head-up Display direct op de voorruit geprojecteerd.

overzicht_7.png

'Matrix led' koplampen met Dynamic Light Assist.

De geavanceerde IQ. verlichting 'Matrix led' met grootlichtichtregeling verlicht de weg over een grote afstand, zonder andere weggebruikers te storen.

Wielen om van te houden.

Maak de Touareg zoals jij hem wilt hebben, zowel van binnen als van buiten. Maak jouw selectie uit de vele velgen, kleuren en materialen.

Innovision Cockpit.

De Innovision Cockpit is één van de hoogtepunten van de nieuwe Touareg. Het grote en breed gebogen scherm met een prachtige weergave, biedt een uniek en helder overzicht voor de bestuurder en een intuïtieve gebruikerservaring.

TRE_2018_discover_prem_1x1.jpg

Geavanceerde assistentiesystemen

De nieuwe Touareg biedt een ongekend groot aantal assistentiesystemen. Zo is er Night Vision dat met behulp van een warmtecamera in het donker mensen en dieren projecteert in het instrumentarium. Night Vision waarschuwt de mensen en dieren voor een mogelijk ongeval door middel van een lichtsignaal. Nieuw is ook Road Work Lane Assist met Traffic Jam Assist (dat tot 60 km/h semi autonoom stuurt, versnelt en remt, óók bij wegwerkzaamheden met alternatieve wegbelijning) en Cross Traffic Assist (dat reageert op kruisend verkeer op bijvoorbeeld snelwegafritten, verkeerskruisingen en bij parkeersituaties). Deze nieuwe SUV is bovendien leverbaar met een head-up display, elektromechanisch (48-Volt) aangestuurde rolstabilisatoren (voorkomen overhellen in bochten) en intelligente “IQ” Matrix LED-koplampen (met 128 LED’s per koplamp) die de meest optimale lichtbundel samenstellen op basis van stuuruitslag, snelheid, digitale navigatiekaart, GPS data en de signalen van de camera aan de voorzijde.

touareg_2018_2.jpg

Actieve vierwielsturing en 4-corner luchtvering

Met de (optioneel verkrijgbare) actieve vierwielsturing is de Touareg een van de meest wendbare SUV’s in zijn klasse. Bij snelheden onder de 37 km/h sturen de achterwielen in de tegenovergestelde richting van de voorwielen, wat de draaicirkel verkleint van 12,19 naar 11,19 meter. Daarboven sturen ze juist mee voor een optimale stabiliteit. De rijervaring wordt nog verder verbeterd door de leverbare 4-corner luchtvering. Het systeem kent vier standen: Normal, Comfort, Off-road (rijhoogte met 25 mm vergroot) en Special off-road (rijhoogte met 70 mm vergroot). Boven de 120 km/h verlaagt de 4-corner luchtvering de Touareg automatisch met 25 tot 35 mm voor minder luchtweerstand en een nog beter weggedrag. Er is ook een Loading-optie, die de auto 50 mm verlaagt om het in- en uitladen van spullen te vergemakkelijken.

Meer weten over de nieuwe Volkswagen Touareg?

Neem direct contact op

AutoArena financieringsopties

Financier deze Volkswagen Touareg

€ 81.125,-
20.281,25
€ 60.843,75
40.562,50
Uw maandlasten
€ 883,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_Touareg_1.pdf Download
PDF Brochure_van_de_nieuwe_Volkswagen_Touareg_2.pdf Download