De Volkswagen Passat bij AutoArena

De Volkswagen Passat is met tal van nieuwe technieken en een breed scala aan motoren de perfecte combinatie van elegantie, dynamiek en comfort. 

Het motorengamma van de Passat wordt verder uitgebreid. Zo is de Auto van het Jaar 2015 er nu met een 140 kW/190 pk sterke TDI-diesel. Een veelgevraagde nieuwe combinatie is de 1.5 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk en DSG-automaat. Helemaal nieuw in de Passat is de krachtige 1.8 TSI met 132 kW/180 pk, ook met een automatische transmissie. 

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

De nieuwe Volkswagen Passat bij AutoArena

De Passat bij AutoArena.

De atletische look van de Passat wordt gecreëerd door de korte overhang, lange wielbasis en het pure design. Het nieuwe interieur van de Passat, een perfecte combinatie van elegantie en comfort, zorgt voor een uiterst comfortabele omgeving bij het rijden van lange afstanden. De ergoComfort-stoel in de Passat Comfortline of Highline zorgt ervoor dat je als bestuurder altijd de juiste zithouding hebt. Het optionele en zeer innovatieve Active Info-display geeft in superscherpe kwaliteit alle informatie die u op dat moment wilt zien. 

De nieuwe Volkswagen Passat bij AutoArena

Innovatie

Trailer Assist.

Assisteert bij insturen met aanhangers. 
Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent.

Ontspannen rijden in de file. 

De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

Area View.

U ziet alles.
Vier camera's bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera's op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.

passat-gte-actie_1.jpg

Nieuwsgierig naar de Passat? Kom dan langs bij AutoArena, de Volkswagen dealer uit Noord-Limburg.

AutoArena financieringsopties

Financier deze Volkswagen Passat

€ 38.415,-
9.603,75
€ 28.811,25
19.207,50
Uw maandlasten
€ 418,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_Passat_en_Passat_Variant_6.pdf Download
PDF VW1725-02_Passat_brochure_Online_1.pdf Download
PDF Volkswagen_Passat_Accessoires_4.pdf Download
PDF Brochure_Volkswagen_Passat_GTE_3.pdf Download