De nieuwe e-up! bij AutoArena

Begin 2020 staat ‘ie in de showroom, maar nu al kun je de nieuwe e-up! reserveren hem nu!

De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. Begin 2020 staat ‘ie in de showroom, maar nu al kun je de nieuwe e-up! reserveren bij ons in de dealer.

Nu reserveren

Actieradius > 250 km*.

Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties hebben we het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer* rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z'n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol**. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur**.

e-up-exterieur.jpg

Volkswagen staat aan de vooravond van een ongekend elektrisch offensief. In de tweede helft van 2020 wordt het eerste model van de ID. Family - de ID.3 - geïntroduceerd. Sinds begin mei is het mogelijk om een productieplek voor de ID.3 1st te reserveren en de interesse is overweldigend.

Volkswagen is echter al sinds 2014 succesvol in Nederland met de volledig elektrische e-Golf én e-up!. Die laatste krijgt binnenkort een nieuwe batterij, met als resultaat een bijna verdubbelde actieradius. Met de nieuwe e-up! maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor een nóg breder publiek.

AutoArena financieringsopties

Financier deze Volkswagen e-up!

€ 0,-
0,-
€ 0,-
0,-
Uw maandlasten
Neem voor een passend bedrag contact op.

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_e-up_3.pdf Download