Voorbewerker

Schadenet Venlo

Schadenet Venlo-Venray zijn professionele, kwalitatief hoogwaardige autoschade herstelbedrijven voor alle automerken. Wij hechten een enorme waarde aan servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Ter versterking van het team voor onze afdeling voorbewerking en spuiterij in Venlo zijn wij per direct op zoek naar een Voorbewerker.

Solliciteer

Werkzaamheden
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbewerken van de te spuiten personenwagens, bedrijfswagens en auto-onderdelen, zoals schuren, grondlak spuiten, reinigen en afplakken. Je controleert de spuitinventaris, waaronder het gereedschap, de voorbewerkingsplekken en voorraden zoals filters, grondlakken, schuurmiddelen etc. Tot slot het uitvoeren van diverse werkplaats gerelateerde werkzaamheden behoren tot jouw taken.

Functie-eisen
Wij zoeken een gemotiveerde Voorbewerker die zowel zelfstandig, maar zeker ook in teamverband aan de slag kan. Je bent in het bezit van een diploma voorbewerker/ autospuiter met minimaal 3 jaar ervaring op dit vakgebied. Aan alle merken auto's werken is voor jou geen probleem. Je bent leergierig en flexibel ingesteld en in het bezit van een rijbewijs B. Het betreft een full time dienstverband.

Wij bieden jou
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een op jouw leeftijd, kennis en ervaring afgestemd marktconform salaris. Een ruime mogelijkheid voor opleiding en training met doorgroeimogelijkheden binnen een enthousiast en gemotiveerd team. De voordelen van een solide en op de toekomst gerichte onderneming.

Sollicitatie
Als jij deze fulltime functie ziet als een compleet nieuwe uitdaging, mail dan je brief met cv naar personeel@autoarena.nl of gebruik onderstaande mogelijkheid.

Schadenet Venlo
Celsiusweg 7
5928 PR Venlo

Solliciteer meteen


Persoonlijke gegevens

Uw sollicitatie

Aanvullende opmerkingen