Diagnose technicus

Venray

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een Diagnose technicus voor onze vestiging in Venray.

Solliciteer

Werkzaamheden
Als Diagnose technicus, ben jij dé specialist in de werkplaats als het gaat om het oplossen van ingewikkelde storingen en technische problemen. Je stelt zelfstandig diagnoses en signaleert, controleert en communiceert alle daaruit volgende onderhouds- en reparatie werkzaamheden. Tevens voer je APK keuringen zelfstandig uit. Meedraaien in onze 24-uurs dienst zal deel uitmaken van je werkrooster.

Functie eisen
Voor deze fulltime functie zoeken wij een gedreven technisch specialist met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een afgeronde opleiding tot eerste Autotechnicus en APK bevoegdheid. Werkervaring binnen een dealerbedrijf is een pré. Bovendien heb je interesse in de huidige auto-elektronica. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou
Een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studiemogelijkheden en een opleidingsplan van onze merken. Je maakt deel uit van een enthousiast gedreven team met een winnaarsmentaliteit. Dat blijkt uit de vele topprestaties die ons team de afgelopen jaren heeft weten te behalen.   

Sollicitatie
Als jij je thuis voelt bij Audi en je deze fulltime functie ziet als een nieuwe uitdaging, stuur of mail dan je brief met CV, ter attentie van de afdeling P&O. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Reno Rongen, Manager Aftersales via 077-320 30 40.

Solliciteer meteen


Persoonlijke gegevens

Uw sollicitatie

Aanvullende opmerkingen