Chef werkplaats

Schadenet Venlo

Schadenet Venlo-Venray is een universeel autoschadeherstelbedrijf, met veel deskundigheid en een perfecte service en voert schadeherstelwerkzaamheden uit aan alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen. Het Schadeherstel bedrijf maakt onderdeel uit van AutoArena Groep. Ter ondersteuning van ons team van Schadenet Venlo zijn wij per direct op zoek naar een Chef Werkplaats.

Solliciteer

 

Werkzaamheden
Als Chef werkplaats stuur je, in overleg met de manager Schadebedrijf, de werkplaats aan. Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkt volgens de vastgestelde richtlijnen en procedures. Je begeleid en motiveert je collega’s in de werkplaats en zorgt voor een veilige en nette werkomgeving. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit, bewaak je de productiviteit en stel je verbeteringen voor om de kwaliteit en efficiëncy te optimaliseren.

Functie-eisen:
Voor deze fulltime functie zoeken wij een positief en servicegericht persoon, die van aanpakken weet en proactief is. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je bent stressbestendig en hebt een groot organisatievermogen. Tevens ben je woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Behalve een leuke en verantwoordelijke functie, bieden wij een passend salaris en prettige werksfeer in een enthousiast en gedreven team.

Sollicitatie
Zie je deze fulltime functie als een nieuwe uitdaging en ben je op korte termijn al inzetbaar, mail dan zo spoedig mogelijk je brief met cv naar personeel@autoarena.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Richard Verlijsdonk via 077-3820195. 

Schadenet Venlo
Celsiusweg 7
5928 PR Venlo

Solliciteer meteen


Persoonlijke gegevens

Uw sollicitatie

Aanvullende opmerkingen