1e Autotechnicus Venray

AutoArena Venray

Ter versterking van het technisch team, zijn wij op zoek naar een 1e Autotechnicus voor AutoArena Venray, voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA.

Solliciteer

Werkzaamheden
Je takenpakket bestaat uit het zelfstandig stellen van diagnoses. Je signaleert, controleert en communiceert alle daaruit volgende onderhouds- en reparatie werkzaamheden. Je voert APK keuringen zelfstandig uit. Meedraaien in onze 24-uurs dienst zal deel uitmaken van je werkrooster.

Functie eisen
Voor deze fulltime functie zoeken wij een gedreven technisch specialist. Je hebt een afgeronde opleiding tot eerste Autotechnicus of kennis en ervaring in een soortgelijke functie. Bovendien heb je interesse in de huidige auto-elektronica. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs B. Ervaring is een pré.

Wat bieden wij jou
Een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studiemogelijkheden en een opleidingsplan van onze merken. Je gaat werken met een enthousiast gedreven team, dat voor een winnaarsmentaliteit gaat. Dat blijkt uit de vele topprestaties die ons team de afgelopen jaren heeft weten te behalen.

Sollicitatie
Zie je deze functie als een nieuwe uitdaging, mail je motivatie met cv naar personeel@autoarena.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Reno Rongen, Manager Aftersales via 077-320 30 40.

AutoArena
Postbus 3033
5902 RA VENLO

Solliciteer meteen


Persoonlijke gegevens

Uw sollicitatie

Aanvullende opmerkingen