De ŠKODA RAPID SPACEBACK van AutoArena - Helemaal eigen

De ruimte waar we ons het beste voelen, is vaak de ruimte die we zelf gecreëerd hebben. Een plek waarin ons gevoel, persoonlijkheid en creativiteit terugkomt. Het is ons huis, appartement, kamer, tuin en... de nieuwe ŠKODA RAPID SPACEBACK. Een auto die u ruimte geeft én de mogelijkheid om deze ruimte helemaal eigen te maken.

De RAPID SPACEBACK biedt daarom talloze mogelijkheden om hem te personaliseren. Denk aan opties die het sportieve design benadrukken, zoals een panoramisch dak dat eventueel samen met de achterruit in donker glas doorloopt tot in de achterklep, of zwarte 17-inch lichtmetalen wielen. 

Nieuw gevoel van ruimte

Kom binnen, neem plaats en ontdek waarom deze ŠKODA, RAPID SPACEBACK wordt genoemd. In zijn klasse heeft u in de RAPID SPACEBACK de meeste knie- en hoofdruimte en is het de auto met de grootste bagage-inhoud. De nieuwe ŠKODA RAPID SPACEBACK. Een nieuw gevoel van ruimte. 

Proefrit maken? Vraag hem meteen aan bij AutoArena!

AutoArena financieringsopties

Financier deze ŠKODA RAPID SPACEBACK

€ 20.990,-
5.247,50
€ 15.742,50
10.495,-
Uw maandlasten
€ 228,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Leaflet_RAPID_Clever_per_1_januari_2019_1.pdf Download
PDF Brochure_Rapid_Spaceback_7.pdf Download
PDF Brochure_accessoire_Rapid_en_Rapid_Spaceback_9.pdf Download