De ŠKODA FABIA COMBI Bij AutoArena

Frisse designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de ŠKODA FABIA COMBI. Een front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA COMBI nog krachtigere looks. Ook onderscheidt hij zich door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

Ontdek de FABIA COMBI

Binnen

SKODA Fabia Combi Binnen

Buiten

SKODA Fabia Combi Buiten

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

SKODA Fabia Combi

SKODA Fabia Combi

Parkeerkaarthouder

Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot het verleden met de handige parkeerkaarthouder achter de voorruit. Voor optimale zichtbaarheid.

Paraplu in houder

Zeg je 'ŠKODA', zeg je 'standaard paraplu aan boord'. Uiteraard ook in de FABIA, in een daarvoor ontworpen houder onder de bijrijderstoel.

SKODA Fabia Combi

SKODA Fabia Combi

Netjes opgebrogen

In de bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je gemakkelijk kleine dingen opbergen die je graag binnen handbereik houdt.

Slimme verlichting

De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.

SKODA Fabia Combi

1.0 Greentech-motor

SKODA Fabia Combi Clever

De ŠKODA FABIA is leverbaar met de 1.0 Greentech 55 kW/75 pk benzinemotor. De zuinige krachtbron is onder andere beschikbaar voor de FABIA Clever. Het populaire compacte model is heeft een restyling voor de voor- en achterzijde gekregen, met voor het eerst LED-koplampen en -achterlichten. Ook heeft ŠKODA het interieur verder verfijnd, is het aanbod innovatieve assistentiesystemen verder uitgebreid en is de FABIA voorzien van vele praktische 'Simply Clever'-functies.

ŠKODA levert de FABIA met vlotte en efficiënte 1.0-liter benzinemotoren. Nieuw is de 55 kW/75 pk 1.0-liter Greentech met indirecte brandstofinjectie en een handgeschakelde vijfversnellingsbak, die per direct leverbaar is.

Meer weten over de ŠKODA FABIA COMBI? Kom langs bij AutoArena, of neem contact met ons op.

AutoArena financieringsopties

Financier deze ŠKODA FABIA COMBI

€ 17.690,-
4.422,50
€ 13.267,50
8.845,-
Uw maandlasten
€ 192,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF SKO1726-02_SKODA_Prijslijsten_jan_2020_-_FABIA_V2_1.pdf Download
PDF PON9019_FabiaMain_NL_Web_021219_1.pdf Download
PDF Leaflet_nieuwe_FABIA_Clever_per_1_augustus_2018_2.pdf Download
PDF FABIA_Monte_Carlo_2019.pdf Download