Nieuw design

Frisse, nieuwe designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de nieuwe ŠKODA FABIA. Een nieuw front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA nog krachtigere looks. Ook onderscheidt hij zich door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

Ontdek de nieuwe FABIA

Binnen

SKODA Fabia Binnen

Buiten

SKODA Fabia Buiten

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

SKODA Fabia

SKODA Fabia

Parkeerkaarthouder

Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot het verleden met de handige parkeerkaarthouder achter de voorruit. Voor optimale zichtbaarheid.

Paraplu in houder

Zeg je 'ŠKODA', zeg je 'standaard paraplu aan boord'. Uiteraard ook in de FABIA, in een daarvoor ontworpen houder onder de bijrijderstoel.

SKODA Fabia

SKODA Fabia

Netjes opgebrogen

In de bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je gemakkelijk kleine dingen opbergen die je graag binnen handbereik houdt.

Slimme verlichting

De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.

SKODA Fabia

Meer weten over de nieuwe ŠKODA FABIA? Bezoek dan AutoArena, uw ŠKODA dealer.

AutoArena financieringsopties

Financier deze ŠKODA FABIA

€ 16.790,-
4.197,50
€ 12.592,50
8.395,-
Uw maandlasten
€ 182,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF SKO1726-02_SKODA_Prijslijsten_jan_2020_-_FABIA_V2_1.pdf Download
PDF PON9019_FabiaMain_NL_Web_021219_1.pdf Download
PDF Leaflet_nieuwe_FABIA_Clever_per_1_augustus_2018_2.pdf Download
PDF FABIA_Monte_Carlo_2019.pdf Download