Onze nieuwe elektrische stadsauto

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

SKODA CitiGOe iV

Ontdek de CITIGOe iV

Prettige uitstraling

Het interieur van de CITIGOe iV heeft een prettige uitstraling

Entertainment voor iedereen

Geniet van je favoriete radiozender of je eigen muziek via je smartphone. Jij kiest, met het Radio Swing mediasysteem het kleurendisplay, 4 extra luidsprekers, Bluetooth, SD- en USB/AUX voorbereiding. En met Climatronic garandeer je jezelf de gewenste temperatuur.

SKODA CitiGOe iV

SKODA CitiGOe iV

Informatie achter het stuur

Met de boordcomputer heb je in het kort informatie over het verbruik en actieradius

Volledige focus

Met de Cruise Control kun je volledig op de weg focussen.

Details ontbreken niet

Het dashboard van de CITIGOe iV is een lust voor het oog.

Opvallen is geen kunst

Met het vernieuwde design en geïntegreerde LED dagrijdverlichting is opvallen niet moeilijk.

Geen brandstof maar elektriciteit

Anders dan een verbrandingsmotor. Geen tankbeurt maar een laadbeurt. 5 uur vol geladen op de normale wijze en 80 procent in 60 minuten op de snelle wijze.

SKODA CitiGOe iV

SKODA CitiGOe iV

Lichtmetaal hoort erbij

De 16 inch lichtmetalen Scorpius velgen maken de CITIGOe iV nog completer. Standaard op de Style.

Anders dan een verbrandingsmotor

Van buiten hetzelfde, maar van binnen net even wat anders dan een normale auto.

Elektrisch rijden moet gezien worden

Laat anderen zien dat het hier gaat om een elektrische voertuig. Zo stimuleer je anderen om voor een CITIGOe iV te gaan.

ŠKODA voluit geschreven

Ook bij de nieuwe CITIGOe iV is ŠKODA voluit geschreven. Het geeft de CITIGOe iV net een andere uitstraling.

SKODA CitiGOe iV

Slimme assistenten

SKODA CitiGOe iV

Lane Assist

De Lane Assist van ŠKODA houd je altijd binnen de rijbaan. Standaard op de CITIGOe iV.

SKODA CitiGOe iV

Park distance control

Sensoren in de bumpers houden in de gaten hoeveel afstand je hebt tot obstakels rondom je auto.

Hoe zit het met het opladen van mijn auto?

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij ŠKODA wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom laden. In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van Shuttel geregeld. Voor zakelijk- én thuisgebruik.

Simply Clever

Netje opzij van de stoelen

In de bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je gemakkelijk kleine dingen opbergen die je graag binnen handbereik houdt.

SKODA CitiGOe iV

SKODA CitiGOe iV

Bekerhouder achter

Ook achter hebben personen de mogelijkheid om hun beker ergens kwijt te raken. Zo kan er achter nooit geknoeid worden!

Wegklapbare haak

Altijd je tas bij de hand dankzij de wegklapbare tassenhaak aan het dashboardhaakje. Bovendien rolt de inhoud niet door de auto heen. Wel zo veilig.

SKODA CitiGOe iV

SKODA CitiGOe iV

Ruim dashboardkastje

Doordacht! Het extra ruime, afgesloten dashboardkastje biedt je volop opbergruimte. Inclusief slimme brilhouder en uitsparing voor een pen.

* De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken. De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en 5 uur en 11 minuten voor 100% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur. Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen van de auto zijn niet inbegrepen. ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Opladen is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 1 januari 2020, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

AutoArena financieringsopties

Financier deze ŠKODA CITIGOe iV

€ 23.290,-
5.822,50
€ 17.467,50
11.645,-
Uw maandlasten
€ 253,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF SKO172610_SKODA_Prijslijsten_jan_2020__CITIGOe_iV_V2INT.pdf Download
PDF PON9016_Citigoe_iV_WEB_brochure_041119.pdf Download
PDF SKO170903_Handleiding_Elektrisch_Laden__Mobiliteit.pdf Download