AutoArena en Wealer de autodealer voor Limburg

AutoArena en Wealer zijn het aanspreekpunt voor al uw autozaken. Wij officieel dealer in de regio Limburg voor de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.

AutoArena bestaat uit dealer- en service- vestigingen in Venlo, Venray en Panningen. Daarnaast is er een universele leasemaatschappij ArenaLease, autoverhuurbedrijf ArenaRent in Venlo, autoschadeherstelbedrijven Schadenet Venlo en Schadenet Venray en een moderne carwash de WasArena in Venlo. Wij staan dagelijk voor u klaar op het gebied van verkoopadvies, onderhoud, reparatie, verhuur, leasing, financiering, verzekering, verlengde garantie en schadeherstel. De complete mobiliteit is in goede handen!

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto's  Volkswagen, Audi, SEAT en VW Bedrijfswagens vindt u in Venlo. Voor nieuwe ŠKODA modellen verwijzen wij u graag naar Venray en ŠKODA occasion staan ook in Venlo. 


Sinds november 2019 zijn AutoArena en Wealer samengevoegd en is de totale autogroep klaar voor de toekomst om de markt positie in heel Limburg en een gedeelte van Brabant nog verder te versterken. De totale onderneming bestaat nu uit zo'n 350 medewerkers en naast de vestigingen Venlo, Venray en Panningen zijn er vestigingen in Roermond, Sittard, Heerlen en Maastricht.  


Hiermee ontstaat er een sterke, nieuwe organisatie, die zich nog beter kan voorbereiden op de veranderende markt. Wij zijn dan ook enorm trots en enthousiast dat wij onze krachten gebundeld hebben en samen vooruit gaan. Zo ontstaat er een compleet mobiliteitscenter voor de aankoop en onderhoud van uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen.