DSG-actie

Tijdelijk slechts € 500 of zelfs helemaal gratis

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. Nu tijdelijk € 500 of helemaal gratis. Bekijk de modellen!

Maakt extra comfort betaalbaar

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld. Omdat we jou ook van dit rijcomfort willen laten genieten, hebben we geselecteerde modellen uitgerust met een extra betaalbare, of zelfs volledig gratis, DSG-automaat.

Voor welk model ga jij?

Pluspunten van de DSG-automaat

voordelen dsg automaat

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

Voordelen dsg automaat

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Wat zijn de voorwaarden van de DSG-actie?

Je ontvangt de standaard gratis DSG automaat op de Passat (Variant) Comfort Business, Passat (Variant) Elegance Business R, Passat (Variant) GTE, Arteon Elegance Business Exclusive en Arteon Business R Exclusive. Op alle uitvoeringen van de Golf Variant, Tiguan en Tiguan Allspace ontvang je een DSG automaat voor slechts € 500. Deze actie is geldig t/m 30 september 2020.

Deel deze pagina