Audi Aircocheck & onderhoud bij AutoArena

Aircocheck: nu voor € 19,95.

Uw Audi-dealer biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Airco-onderhoud voor slechts € 139,-

Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling voor slechts € 139,-. Ook voor de controle en het onderhoud van uw aircosysteem kunt u rekenen op Audi Top Service. En dat service op het hoogste niveau op een verrassend aantrekkelijk prijsniveau kan plaatsvinden bewijzen we graag. Maak nu een afspraak voor compleet onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling voor slechts € 139,-.

Maak direct een afspraak

Het belang van een perfect werkend aircosysteem.

Niet iedereen weet hoe cruciaal een perfect werkend aircosysteem is. Audi Top Service wel. Zo weten wij zeker dat u een stuk prettiger onderweg bent als u kwalitatief goede en dus gezondere lucht inademt. En zo weten wij ook zeker dat u zometeen een stuk frisser op weg bent als de zomer begint. Tijdig regulier onderhoud van uw airco kan daarnaast duur onderhoud op de lange(re) termijn voorkomen. Want op het moment dat er echt iets mankeert aan uw airco, staat u bijna altijd voor een grote uitgave. Allemaal zaken die misschien voor zich lijken te spreken, en dat horen ze ook te doen doen, tenminste, als u zorgt dat uw aircosysteem in topconditie is.

Aircocheck

Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco-onderhoud nodig heeft. Een monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Airco-geurbehandeling:

Deze geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. Een goed interval om dit te doen is 1x per jaar.

Airco-onderhoudsbeurt:

Een aircosysteem verliest gedurende zijn levensduur kleine beetjes koudemiddel. Als de hoeveelheid aanwezig koudemiddel te laag wordt zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit zelfs tot schade leiden. Bij het uitvoeren van de airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijderd. Nadat het systeem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt hij weer als nieuw! Bij constatering van een defect of lekkage kan de monteur deze verhelpen, uiteraard pas als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Wat doen we bij de Airco Service

Aircocheck Airco-onderhoud
Visuele controle van alle essentiële onderdelen & filters X X
Controle interieur / pollenfilter X X
Meting en controle van de uitstroom temperatuur X X
Reinigen van airco- en ventilatiesysteem X
Aftappen en vervanging van het koudemiddel X
Drukmeting van het gehele systeem en lektest X
Anti geur behandeling + desinfectie luchtkanalen X
contrastvloeistof toevoegen voor lekkage test X
Deel deze pagina