22 december 2018

ŠKODA Connect

Altijd verbonden met jouw ŠKODA.

Verder lezen

Je kunt vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer informatie over je auto. In geval van een ongeluk worden automatisch de hulpdiensten gewaarschuwd, zodat snel de juiste hulp geboden wordt. De uitgebreide infotainment systemen zorgen ervoor dat je nooit zonder brandstof komt te staan, en helpen je een file te ontwijken. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger.
 

Infotainment Online

Koppel je infotainment systeem met het internet en er opent zich een wereld aan ongekende mogelijkheden op bijvoorbeeld het gebied van online services. Denk aan online updates over belangrijke bestemmingen en omstandigheden op jouw route of online verkeersinformatie.

Meer informatie

 

Care Connect

Dit pakket bestaat uit twee verschillende diensten: Proactive Service, een dienst die je met de dealer in contact brengt en Remote Access, voor het op afstand bedienen van verschillende functies van de auto.

Meer informatie

 

Emergency Call

Bij een ongeluk wordt er automatisch een signaal naar de alarmcentrale gestuurd. Zo kunnen zo snel mogelijk de juiste maatregelen genomen worden en, in geval van nood, de hulpdiensten op u afgestuurd worden.

Meer informatie


ŠKODA Connect Portal

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de ŠKODA Connect app te downloaden op je smartphone. Voordat je de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account registreren en activeren via de ŠKODA Connect Portal.

Naar de portal

Deel deze pagina

Meer ŠKODA nieuws

25 april 2016 ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ Lezen
09 mei 2016 ŠKODA’s nieuwe grote SUV heet Kodiaq Lezen
07 september 2016 De ŠKODA Fabia Monte Carlo bij AutoArena Venray Lezen
01 november 2016 ŠKODA Octavia 20 jaar Lezen
01 november 2016 De vernieuwde ŠKODA Octavia Lezen
11 november 2016 ŠKODA KODIAQ: de ruimste SUV in zijn klasse Lezen
08 maart 2017 ŠKODA KODIAQ, nu in de showroom! Lezen