15 maart 2019

De Audi e-tron, 100% elektrisch

De nieuwe Audi e-tron staat nu in de showroom. De e-tron beschikt standaard over Audi e-care voor 100% zorgeloze mobiliteit en een uitgebreid dienstenpakket met praktische (laad)oplossingen. Dit model is bestelbaar vanaf €84.100*.

Verder lezen

Met de Audi e-tron is Audi’s eerste volledige elektrische productieauto gerealiseerd. In deze grote SUV worden sportiviteit en gebruiksgemak gecombineerd. De 2 elektromotoren in de Audi e-tron leveren hun krachtige prestaties stil en emissievrij. De topsnelheid is begrensd op 200 km/u.

Onze Audi verkoopadviseurs Gijs Verheijden, Roland Brouns en Rick Derks hebben alle informatie over de Audi e-tron en vertellen u hier dan ook graag meer over!

Slim laden

De hoogvoltage-batterij van de e-tron heeft een capaciteit van 95 kWh en maakt een actieradius van maximaal 417 km mogelijk. Wanneer er een langere trip wordt gemaakt met de e-tron kunnen rijders gebruik maken van snelladers die het mogelijk maken om binnen een half uur klaar te zijn voor de volgende etappe van de trip.

Audi e-care

De Audi e-tron wordt kosteloos geleverd met Audi e-care (zorgeloze mobiliteit dankzij slimme laadoplossingen). In Audi e-care zijn de volgende garanties en diensten inbegrepen:

 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 8 jaar fabrieksgarantie op het batterijpakket
 • 6 jaar onderhoudsinspecties en APK
 • Online navigatie-updates met actueel laadnetwerk
 • Afsleepservice naar het dichtstbijzijnde laadpunt in het geval van een lege accu
 • Audi e-tron Shuttel (laad) pas (eerste 12 maanden gratis)
 • Thuislaadoplossing (optioneel)


Thuis laden met een thuislaadpakket

Met het thuislaadpakket heeft Audi daarnaast een pasklare oplossing om de Audi e-tron direct thuis te kunnen laden. Bij het thuislaadpakket inbegrepen zijn onder meer:

 • Een 11 kW-laadpaal 
 • Het ready to go-installatiepakket
 • Hostingcontract waarbij het energiegebruik maandelijks wordt gefactureerd en verrekend. 
 • Shuttel laad- en mobiliteitspas 


Het uitgebreide thuislaadpakket wordt aangeboden vanaf € 1.550

Zelf configureren

Via de configurator op Audi.nl kunt u uw e-tron geheel naar eigen wensen configureren. De Audi e-tron staat in de showroom bij AutoArena Venlo, hij is leverbaar inclusief van alle diensten van Audi e-care, vanaf €84.100*. Kom langs of maak een proefritafspraak.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2019, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Deel deze pagina

Meer Audi nieuws

03 mei 2016 De nieuwe Audi RS 6 Avant Lezen
09 mei 2016 De Audi Q2 Lezen
17 juni 2016 Exlusieve Preview Audi Q2 Lezen
01 november 2016 De nieuwe Audi Q5 Lezen
01 november 2016 De nieuwe Audi Q2 Lezen
03 november 2016 De nieuwe Audi A5 Coupé Lezen
19 januari 2017 Audi A3, al 20 jaar een succes. Lezen