05 maart 2020

Nieuwe Golf 8, bekijk ze alle 8 nu in Venlo

We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in ons tijdelijke museum in Venlo, waar alle 8 generaties van de Golf te bewonderen zijn.
Of kom een proefrit maken met de nieuwste Golf in Venlo, Roermond, Sittard of Heerlen.

Verder lezen

 

De nieuwste generatie is nu nog meer Golf. Met standaard al meer features die auto rijden net wat slimmer, makkelijker en veiliger maken. Van harte welkom om dit te ervaren tijdens een proefrit in Venlo, Roermond, Sittard of Heerlen. 

 

Proefrit aanvragen

 



DE NIEUWE GOLF
 

Meer garantie. STANDAARD 4 jaar garantie

Meer gemak. Hij herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel met favoriete instellingen, bijvoorbeeld stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen.

Meer comfort. Ervaar zelf hoe intelligent hij is. Achter het stuur vind je de personaliseerbare Digital Cockpit of het infotainmentsysteem Discover Pro.

Meer hightech. Uniek Car2X. Dit slimme systeem communiceert met de auto's en wereld om je heen en waarschuwt voor obstakels onderweg. 

 

 

 

De nieuwe Golf is standaard al meer Golf. Maar om hem helemaal van jou te maken, kun je hem verder samenstellen met maar liefst 9 kleuren,

velgen en meer opties. Hij is vanaf nu bij ons te bestellen,  te zien en te beleven. Meer Golf dan ooit met standaard 4 jaar garantie en

premium features die autorijden net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken. Private Lease vanaf € 369* p/m vanaf prijs €25.995,-.

Graag tot ziens in onze showroom!

 

Deel deze pagina

Meer Volkswagen nieuws

14 september 2017 Een mijlpaal voor Volkswagen; de 150 miljoenste auto Lezen
29 december 2018 T-Cross: de nieuwe compacte SUV Lezen
26 april 2016 Volkswagen Innovatie dagen bij AutoArena Lezen
30 mei 2017 De nieuwe Volkswagen e-Golf Lezen
03 mei 2016 De nieuwe Tiguan, nu in onze showroom! Lezen
03 augustus 2016 VW up! minimaal € 2.000,- korting bij AutoArena Lezen
01 november 2016 Volkswagen Abonnement Lezen