08 juni 2019

Elektrische ŠKODA CITIGOe iV

De volledig elektrische ŠKODA CITIGOe iV wordt begin 2020 op de Nederlandse markt verwacht en is vanaf 1 juli te reserveren bij AutoArena Venray.

Verder lezen

Direct hier reserveren.

De ŠKODA CITIGOe iV is de eerste écht bereikbare elektrische auto van Nederland, voor vroegboekers vanaf nu te reserveren. Dit najaar maakt ŠKODA de definitieve prijzen en specificaties bekend en vanaf dat moment is de CITIGOe iV te bestellen en te configureren. In januari 2020 arriveren de eerste exemplaren in Nederland.

De belangstelling voor deze elektrische stadsauto is nu al groot. De CITIGOe iV wordt met zijn aantrekkelijke prijs en lage operationele kosten de eerste écht bereikbare elektrische auto. 


Actieradius van 265 kilometer

De compacte ŠKODA CITIGOe iV heeft een krachtige elektromotor met een vermogen van 61 kW en een actieradius van maximaal 265* kilometer op een volle accu. Met een topsnelheid van 130 km/u is de CITIGOe iV ook op de snelweg in zijn element. De accu van de ŠKODA CITIGOe iV is met een 40 kW-gelijkstroomlader en het CCS binnen een uur opgeladen tot 80 procent. Bij een wisselstroomwallbox (7,2 kW) vergt het volledig laden van een lege accu ruim 4 uur en bij een 2,3 kW thuislaadstation 12,5 uur. Het accupakket is uiteraard ook via een traditionele 230 V-aansluiting te laden.

Nieuwe looks
Kenmerkend voor de CITIGOe iV is de in carrosseriekleur uitgevoerde grille. De bumpers met geïntegreerde mistlampen hebben een nieuw design en de behuizing van de buitenspiegels is uitgevoerd in zwart of carrosseriekleur. Ook het interieur is aangepast, met onder meer een vernieuwd dashboard en speciale bekleding. De CITIGOe iV heeft een rijke standaarduitrusting en is met diverse optiepakketten en individuele opties helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Lage kosten en 4% bijtelling
Qua aanschaf en lage operationele kosten is het de eerste écht bereikbare elektrische auto voor particulieren. Ook voor zakelijke rijders is hij met 4 procent fiscale bijtelling zeer aantrekkelijk. De exacte specificaties en prijzen van de CITIGOe iV worden voorafgaand aan de marktintroductie bekendgemaakt.

Reserveren
De ŠKODA CITIGOe iV wordt begin 2020 op de Nederlandse markt verwachter, echter is hij al vanaf 1 juli te reserveren. Zie hier alle informatie over het reserveren. 

Meer informatie over de ŠKODA CITIGOe iV? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom bij AutoArena in Venray.

*) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Deel deze pagina

Meer ŠKODA nieuws

08 februari 2018 ŠKODA Connect Lezen
27 oktober 2018 De ŠKODA SCALA Lezen
23 december 2018 De nieuwe ŠKODA SCALA in wereldpremiere Lezen
22 december 2018 ŠKODA Connect Lezen
26 januari 2019 KAMIQ de nieuwe stads-SUV van ŠKODA Lezen
18 maart 2019 ŠKODA SCALA, 17 mei introductie Lezen
24 augustus 2019 Uitbreiding ŠKODA SCALA-gamma Lezen