17 oktober 2018

Elektrisch rijden

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Verder lezen

Bij Volkswagen Bedrijfswagens geven we vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf dit najaar de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn. 

Een volledig elektrische bedrijfswagen gebruikt geen fossiele brandstoffen en stoot daarom geen CO2 uit. Daarnaast rijdt een elektrische auto stiller. Dat is goed voor het milieu en ook voor het imago van jouw bedrijf. Met een elektrische bedrijfswagen geniet je de voorkeur van bij opdrachtgevers voor wie duurzaamheid belangrijk is.

 

‘ s Nachts opladen aan je eigen laadpaal.

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een oplaadpaal. Dat kan onderweg bij een snellader, maar ook ‘s nachts aan een laadpaal op jouw bedrijf of thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering.

Blijf op de hoogte van alle nieuws rondom de e-Crafter en andere duurzame bedrijfswagens van Volkswagen, meld je direct aan voor de Elektrisch Rijden Nieuwsbrief.

E-Crafter

Deel deze pagina

Meer VW-Bedrijfswagens nieuws

17 maart 2016 De slimste route naar jouw klus Lezen
28 april 2016 Nieuw design voor Volkswagen Amarok Lezen
06 mei 2016 Nieuwe Volkswagen Amarok standaard met krachtige zescilindermotor Lezen
04 april 2016 Save the date: 22 juli 2016 Lezen
29 juli 2016 5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco BV uit Horst Lezen
14 september 2016 Vriendenprijs Weken Lezen
14 maart 2017 De nieuwe Crafter, vanaf 28 maart Lezen