14 maart 2017

De nieuwe Crafter, vanaf 28 maart

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert de nieuwe Crafter. En als we zeggen nieuw, dan bedoelen we nieuw op alle fronten.

Verder lezen

Dankzij een fundamenteel andere benadering is de Crafter een compleet nieuwe auto, onder meer leverbaar met 8-trapsautomaat. De Transporter-serie heeft hiermee een 'grote broer' gekregen die is uitgeroepen tot International Van of the Year 2017 dankzij zijn styling, soepelheid, veiligheid en uitstekende handling. 

De nieuwe Volkswagen Crafter zal een 100% nieuw ontwikkelde Volkswagen zijn. Dit geheel op basis van de wensen van vakmensen uit verschillende branches. Het vernieuwende aan de Volkswagen Crafter is onder andere dat een groot aantal uitvoeringen leverbaar is met een geavanceerde 8-traps automaat. Tevens wordt de nieuwe Crafter aangeboden met een enorme keuze uit carrosserievarianten, voorwiel- en achterwielaandrijving en 4MOTION.

Het interieur van de Crafter zal op het gebied van het dashboard eruit zien als een personenauto. Dit met vele opbergmogelijkheden en ongekende functionaliteiten.

Kijkend naar de innovaties in zijn segment gaat de Crafter voorop. Zo is het mogelijk om een Crafter uit te rusten met Front Assist noodremassistent, Park Assist, Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert en natuurlijk Multi Collision Brake.

Vanaf 28 maart bij Arena BedrijfswagenCenter Venlo. 

Deel deze pagina

Meer VW-Bedrijfswagens nieuws

04 april 2016 Save the date: 22 juli 2016 Lezen
17 maart 2016 De slimste route naar jouw klus Lezen
28 april 2016 Nieuw design voor Volkswagen Amarok Lezen
06 mei 2016 Nieuwe Volkswagen Amarok standaard met krachtige zescilindermotor Lezen
29 juli 2016 5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco BV uit Horst Lezen
14 september 2016 Vriendenprijs Weken Lezen
13 maart 2017 De nieuwe e-load up! Lezen