02 maart 2017

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA nu bij AutoArena Venray

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA en OCTAVIA COMBI staan nu bij AutoArena Venray voor u klaar. Het nieuwe design maakt de OCTAVIA nog strakker en slimme technologieën zorgen voor nog meer comfort, veiligheid en efficiency. Uiteraard behoudt de OCTAVIA een belangrijk pluspunt: een ruimteaanbod waar je u tegen zegt.

Verder lezen

Het sterke karakter van de nieuwe OCTAVIA komt in zijn design tot uiting: met zijn brede grille en extra koplampen in kristallook is hij markanter dan ooit. Vorm en functie zijn bovendien perfect in balans: Voor de koplampunits zijn adaptieve lichten met full LED-technologie verkrijgbaar. Voor het interieur is LED-ambianceverlichting beschikbaar.


De nieuwste generatie infotainment
De nieuwe OCTAVIA is er met de nieuwste generatie infotainmentsystemen. De grote displays (tot 9,2 inch) in glasdesign reageren al op zeer lichte aanrakingen. Bij de topuitvoering Columbus is een WLAN-hotspot en LTE-module voor snel dataverkeer inbegrepen. Met de Phonebox zijn smartphones draadloos op te laden.

Innovatieve assistentie voor veiligheid en comfort
De nieuwe OCTAVIA is veiliger en comfortabeler dan ooit. Dat komt onder meer door (nieuwe) assistentiesystemen als de anticiperende voetgangersbescherming, Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert, Trailer Assist en inzittendenbescherming Crew Protect.

Veelzijdigheid troef: aandrijflijnen
De nieuwe OCTAVIA is ook op het gebied van aandrijflijntechnologie zeer veelzijdig. Naast de benzine- en dieselmotoren is er ook een G-TEC-krachtbron voor aardgas. Vrijwel alle motoren zijn te koppelen aan de automatische DSG-transmissie.

Vanaf € 22.790*
De nieuwe OCTAVIA is er als 1.0 Greentech Active Hatchback vanaf € 22.790* (COMBI: € 23.690*). Door de scherpe prijzen is de nieuwe OCTAVIA zakelijk al te rijden vanaf € 165** per maand (COMBI: € 172**) op basis van 22% bijtelling.

Meer informatie over de nieuwe OCTAVIA is te vinden op:
http://www.skoda.nl/modellen/nieuwe-octavia

http://www.skoda.nl/modellen/nieuwe-octavia-combi

 

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.skoda.nl.

**) Op basis van 40,8% inkomstenbelasting.

 

Deel deze pagina

Meer ŠKODA nieuws

25 april 2016 ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ Lezen
09 mei 2016 ŠKODA’s nieuwe grote SUV heet Kodiaq Lezen
07 september 2016 De ŠKODA Fabia Monte Carlo bij AutoArena Venray Lezen
01 november 2016 ŠKODA Octavia 20 jaar Lezen
01 november 2016 De vernieuwde ŠKODA Octavia Lezen
11 november 2016 ŠKODA KODIAQ: de ruimste SUV in zijn klasse Lezen
08 maart 2017 ŠKODA KODIAQ, nu in de showroom! Lezen