01 november 2016

De nieuwe Audi Q5

Audi heeft onlangs de tweede generatie van de Audi Q5 geïntroduceerd. Het nieuwe model combineert een multifunctioneel karakter met sportiviteit en een flexibel interieur.
De nieuwe Audi Q5 komt nog zelfverzekerder voor de dag. Dit door de kenmerkende SingleFrame grille, vlakke koplampen met xenon-verlichting en een stevige schouderlijn. Belangrijke elementen van de Q-reeks zijn de aflopende daklijn, de achterklep om de C-stijl ontworpen en de quattro-aandrijving.

Verder lezen

Bij de nieuwe Audi Q5 is er een ruimte geen gebrek. Vijf inzittenden kunnen makkelijk plaatsnemen. De bagageruimte is ook in volume toegenomen tot maar liefst 610 liter en met de neergeklapte achterbank zelfs tot 1.550 liter. Ook is de vernieuwde Audi Q5 nog flexibeler dan zijn voorganger benadruk verkoper Dennis Aerts. Zo is de achterbank optioneel verstelbaar, is de laadvloer verstelbaar en bestaat er een optionele sensorbediening van de achterklep.

Ook kan de Audi Q5 uitgebreid worden met assistentiepaketten die in drie pakketten gebundeld zijn. Namelijk, Tour, City en Parking. Verkeerstekenherkenning, bergafdaalhulp en afslagassistent zijn voor de nieuwe Audi Q5 leverbaar.

De nieuwe Audi Q5 is uitgevoerd met een geavanceerd onderstel met nieuwe vijflin-wielophanging en elektromechanische stuurinrichting.
De Audi Q5 is, vanaf begin 2017, leverbaar met vijf verschillende motoren. U bent van harte welkom in de showroom van AutoArena gelegen aan de Celsiusweg 5 te Venlo.

Deel deze pagina

Meer Audi nieuws

09 mei 2016 De Audi Q2 Lezen
24 september 2018 Exclusieve Preview Audi e-tron Lezen
17 juni 2016 Exlusieve Preview Audi Q2 Lezen
29 februari 2020 Audi breidt uit: Meerdere uitvoeringen van de e-tron beschikbaar Lezen
01 november 2016 De nieuwe Audi Q2 Lezen
03 november 2016 De nieuwe Audi A5 Coupé Lezen
19 januari 2017 Audi A3, al 20 jaar een succes. Lezen