12 augustus 2019

De Arteon Business Exclusive

Volkswagen lanceert de Arteon Business Exclusive. Een sportief, zeer rijk uitgerust model met krachtige motoren. Hij is te bestellen bij AutoArena Venlo en is leverbaar vanaf € 46.205*

Verder lezen

Uitvoeringen
De Volkswagen Arteon Business Exclusive is te verkrijgen in twee uitvoeringen: de Business Elegance Exclusive en de Business R Exclusive. Beiden zijn uitgerust met alles wat een zakelijke rijder zich maar kan wensen. De sportieve Business R Exclusive vult de uitrusting van de Elegeance aan met onder meer LED Plus koplampen met Dynamic Light Assist en Driving Profile dat het mogelijk maakt om de besturing en de gasrespons naar wens in te stellen.

De Business Exclusive modellen maken indruk met hun sportieve design en fraaie materialen. De ‘R’ onderscheidt zich met zijn sportieve voor-en achterbumpers, sideskirts en een subtiele achterspoiler. De ruiten vanaf de B-stijl zijn extra donker getint. Het interieur van deze sportieve versie is voorzien van een afgevlakt R-Line stuurwiel, een zwarte dakhemel en fraaie R-Line afwerkingsdetails.

Power
De Arteon Business Exclusive is standaard uitgerust met een 140 kW/190 pk sterke 2.0 TSI of TDI, gekoppeld aan een soepele DSG-automaat met dubbele koppeling. Beide versies leveren hun hoge prestaties tegen een laag verbruik: de 2.0 TSI gemiddeld 6,0 liter per 100 km en de 2.0 TDI 4,6 liter op 100 km.

Met de nieuwe Arteon Business Exclusive maakt Volkswagen het rijden in een Gran Turismo nu extra bereikbaar. De verschillende uitvoeringen zijn inmiddels te configureren en te bestellen vanaf € 46.205* (Business Elegance Exclusive) en € 47.450* (Business R Exclusive). Het klantvoordeel loopt op tot maar liefst € 8.800*. Voor zakelijke rijders is Business Exclusive al te rijden voor een fiscale bijtelling vanaf € 315** per maand.
De volledige prijslijst van de Volkswagen Arteon vindt u hier.

Meer informatie over de Volkswagen Arteon? Kom gerust langs in onze showroom bij AutoArena Venlo. 

*Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**Op basis van een fiscale waarde van 45.155 euro en een inkomstenbelastingpercentage van 38,10%.

Deel deze pagina

Meer Volkswagen nieuws

14 september 2017 Een mijlpaal voor Volkswagen; de 150 miljoenste auto Lezen
29 december 2018 T-Cross: de nieuwe compacte SUV Lezen
26 april 2016 Volkswagen Innovatie dagen bij AutoArena Lezen
30 mei 2017 De nieuwe Volkswagen e-Golf Lezen
03 mei 2016 De nieuwe Tiguan, nu in onze showroom! Lezen
03 augustus 2016 VW up! minimaal € 2.000,- korting bij AutoArena Lezen
01 november 2016 Volkswagen Abonnement Lezen