23 augustus 2017

Compact maar ontzettend ruim; de SEAT Arona

De SEAT Arona is de SUV made in Barcelona. De SEAT Arona wordt samengevat als robuust, sportief, avontuurlijk, compacte afmetingen, hoogwaardige techniek en een moderne uitstraling. In September beleeft de nieuwe SEAT Arona zijn publiekspremière.

Verder lezen

De SEAT Arona maakt gebruik van het flexibele MQB A0-platform. Dit wil zeggen dat de SEAT Arona 7,9 cm langer is dan de nieuwe Ibiza. Het echte verschil is terug te zien in de hoogte. De SEAT Arona is maar liefst 9,9 cm hoger dan de Ibiza. Het verschil in hoogte zullen de bestuurder en passagiers vooral merken in de extra hoofdruimte van maar liefst 3,3 cm. Verkoper Nick Brouwer benadrukt dat de hoogte van de SEAT Arona de in- en uitstap vergemakkelijkt.

De SEAT Arona straalt, zowel op gebied van interieur als exterieur, zijn eigen stijl uit. Het interieur van de SEAT Arona is volledig connected. Er zijn tal van mogelijkheden met betrekking tot de sound- en connectsystemen. Verkoper Nick Brouwer van AutoArena Venlo vertelt u graag meer over deze systemen.
Kijkend naar het exterieur van de SEAT Arona heeft deze een geheel eigen stijl. De auto kenmerkt zich door de driehoekige koplampen voor en de LED-achterlichten. De SEAT Arona is verder aan te passen door middel van accessoirepakketten.

De SEAT Arona combineert het gebruiksgemak van een gezinsauto met het compacte van een hatchback. De SEAT Arona is leverbaar in maar liefst 68 kleurcombinaties. Zo is het dak leverbaar in de kleuren zwart, grijs, oranje of in de carrosseriekleur. Het gebruiksgemak is terug te vinden in de vele nieuwe assistentiesystemen. Zo is de SEAT Arona leverbaar met Front assist, Hill hold control, Adaptive Cruise Control, keyless entry en nog veel meer opties.

Voor meer informatie over de SEAT Arona bent u van harte welkom bij AutoArena in Venlo of klik hier.

Deel deze pagina

Meer SEAT nieuws

15 juni 2016 Exclusieve Preview van de SEAT Ateca Lezen
25 maart 2016 Beste SEAT monteurs Lezen
03 mei 2016 Nieuw rijdt wel zo lekker - SEAT Private Lease Lezen
04 augustus 2016 SEAT Summer Sale bij AutoArena Lezen
09 september 2016 De SEAT Ateca Lezen
13 januari 2017 SEAT Leon ST beste stationwagen Lezen
01 februari 2017 De nieuwe SEAT Leon Lezen