31 augustus 2017

Bouwprojecten AutoArena

AutoArena is volop in beweging. AutoArena is op haar centrale locatie in Venlo, gestart met de bouw van het MobilityCenter (aan de nieuwe rotonde Venrayseweg / Celsiusweg) en verbouwing van het SEAT en Volkswagen Bedrijfswagen pand.

Verder lezen

MobilityCenter

Dit nieuwe concept maakt deel uit van de strategie waarbij de onderneming transformeert naar een complete en zeer solide mobiliteitspartner. In het center zullen de nieuwe activiteiten Glasherstel (Glassdrive), Autoverhuur (Euromobil) en een commerciele Carwash worden ondergebracht. Bij het Carwash concept (de wasarena) staan kwaliteit en gemak voor de klant voorop, vanzelfsprekend tegen aantrekkelijke prijzen. Het kopen van een was tegoed via de Wash-app of Kentekenherkenning zijn vanaf de start beschikbaar alsmede ook de RedCarpet en Cars + Coffee service. Het nieuwe center zal begin 2018 in gebruik worden genomen.

SEAT en Volkswagen Bedrijfswagen pand

De afgelopen jaren heeft AutoArena fors geïnvesteerd in het optimaliseren van merkbeleving voor de merken AUDI, Volkswagen en SKODA. Ter afronding van dit proces wordt de komende maanden de huidige locatie in Venlo verbouwd voor de merken Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT. De verbouwing zal gefaseerd worden uitgevoerd en naar verwachting eind 1e kwartaal 2018 zijn afgerond.

 

Deel deze pagina