29 juli 2016

5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco BV uit Horst

Onlangs heeft Limbraco de sleutels van haar vernieuwde wagenpark in ontvangst genomen, bestaande uit 3 Volkswagen Transporters en 2 Volkswagen Crafters. De vijf voertuigen zijn geleverd door Arena BedrijfswagenCenter en worden geleased via ArenaLease. Door de samenwerking met deze partijen, kan Limbraco voor alle mobiliteitszaken op één plek terecht.

Verder lezen

Limbraco realiseert en ontwerpt wereldwijd projecten voor de champignonteelt en compostering, zoals compleet ingerichte kwekerijen, tunnels en bunkers. Limbraco is gespecialiseerd in het bouwen van turn-key projecten. Ook voor het upgraden van bestaande kwekerijen is Limbraco het juiste adres. “Alle klimaatsystemen, machines en computersystemen worden in eigen beheer geproduceerd en geleverd, van het ontwerp tot en met de oplevering. Hierbij staan de wensen van de klant centraal.”, vertelt Frank Cornelissen, directielid Limbraco.

Voor de vervanging van een vijftal voertuigen zocht Limbraco wederom de samenwerking op met Arena BedrijfswagenCenter en ArenaLease. “Voor ons twee vertrouwde partijen, waarbij met één telefoontje alle zaken omtrent ons wagenpark worden geregeld. We worden volledig ontzorgd, waardoor wij ons kunnen focussen op onze eigen bedrijfsvoering”, aldus Matt Derkx, directielid Limbraco. “Ook worden afspraken nageleefd waarbij tevens de aflevering met ombouw vlekkeloos is verlopen”, vult Frank Cornelissen aan.

De bedrijfswagens worden geleased via ArenaLease, de leasemaatschappij voor álle merken. De voertuigen zijn vervolgens geleverd door Arena BedrijfswagenCenter. Albert Rodenburg, accountmanager Zakelijke Markt, licht de samenwerking tussen de partijen toe: “Als het gaat om de levering van Volkswagen Bedrijfswagens, werken wij als leasemaatschappij nauw samen met Arena BedrijfswagenCenter.” Nick Gielen, verkoopadviseur Arena BedrijfswagenCenter vult aan: “ArenaLease en Arena BedrijfswagenCenter zijn beide onderdeel van AutoArena Groep. Arena BedrijfswagenCenter levert de voertuigen, inclusief inbouw en/of opbouw. ArenaLease ontzorgt de klant volledig op het gebied van het totale wagenparkbeheer. Zo dragen zij zorg voor de verzekering, het vervangend vervoer bij onderhoud- en/of schadeherstelwerkzaamheden en alle andere zaken rondom complete mobiliteit”. Het wagenpark van Limbraco is hiermee bij zowel Arena BedrijfswagenCenter als ArenaLease in goede handen.

ArenaLease en Arena BedrijfswagenCenter zijn beide gevestigd aan Celsiusweg 5 te Venlo. De verkoopadviseurs en accountmanagers zoeken graag samen met de klant naar een passend voertuig en leasevoorstel, zie www.autoarena.nl en www.arenalease.nl. Limbraco ontwerpt en realiseert wereldwijd projecten voor de productie van champignongcompost. Meer informatie kunt u vinden op www.limbraco.nl.

Deel deze pagina

Meer VW-Bedrijfswagens nieuws

04 april 2016 Save the date: 22 juli 2016 Lezen
17 maart 2016 De slimste route naar jouw klus Lezen
28 april 2016 Nieuw design voor Volkswagen Amarok Lezen
06 mei 2016 Nieuwe Volkswagen Amarok standaard met krachtige zescilindermotor Lezen
14 september 2016 Vriendenprijs Weken Lezen
14 maart 2017 De nieuwe Crafter, vanaf 28 maart Lezen
13 maart 2017 De nieuwe e-load up! Lezen