Financiering en Verzekering

Financiering

Tegenwoordig is een autofinanciering bijna niet meer weg te denken. Ruim 80% van alle auto's in ons land wordt gefinancierd. Vanaf de aankoop is de auto uw eigendom. Alleen kiest u er bij een financiering voor, het aankoopbedrag in termijnen af te betalen.

AutoArena werkt samen met de Volkswagen Bank. Een solide maatschappij die gespecialiseerd is in autofinancieringen. Een financiering via AutoArena is bijzonder praktisch. Met de koop van uw auto regelt u gelijktijdig de financiering. Terwijl uw auto rijklaar gemaakt wordt, kan de financiering al geregeld zijn.

Wij kunnen u uitgebreid informeren over de verschillende kredietvormen. Er zijn verschillende variaties op maat mogelijk. Met andere woorden: AutoArena heeft de financiering die bij u en uw auto past.

Voor vragen kunt u contact opnemen met afdeling F&I, telefoon (077) 320 30 40.

Verzekeringen

Voor uw autoverzekering kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn tussenpersoon van de Volkswagen Bank. De Volkswagen Bank verzekert van oorsprong Volkswagens. Maar hun dienstverlening, met de gunstige en zelfs unieke polisvoorwaarden, is al geruime tijd beschikbaar voor bezitters van alle andere automerken. Met de VW Bank bent u dag en nacht verzekerd van uitgebreide hulpverlening bij pech of ongeval.

De voordelen die Volkswagen Bank u biedt, zijn zo divers dat we ze graag voor u opsommen:

3 jaar lang aankoopwaardegarantie tegen zeer gunstige premie

  • gesplitste no-claim korting
  • accessoires tot € 2.000,- gratis meeverzekerd
  • geen eigen risico bij schadeherstel
  • gratis vervangend vervoer tijdens de reparatiedagen
  • schadeherstel volgens Schadegarant

Premie berekenen
In de meeste gevallen komt u in aanmerking voor een zeer voordelig tarief. Dit voordelige tarief is mogelijk omdat de Volkswagen Bank al jaren een band heeft met Volkswagen en precies weet welke onderdelen kwetsbaar zijn bij schade. Een betere combinatie kunt u zich niet wensen!

Bereken direct jouw autoverzekering:

Volkswagen

Volkswagen Bedrijswagens

Audi

SEAT

ŠKODA


Vooral uw verzekeringsvragen kunt u contact opnemen afdeling F&I, telefoon (077) 320 30 40.

Downloads

PDF Dienstenwijzer.pdf Download