Finale knallers

AutoArena Venlo en Venray maken zich op voor de laatste weken van het jaar. De Finale Knallers zijn weer van start gegaan en gelden nog tot en met 31 december. Kopers genieten van extra veel voordeel tijdens deze dagen. Voorkom nu nog de prijsverhoging op nieuwe auto’s, profiteer van 2 jaar extra garantie op een nieuwe auto en de voorraad nieuwe en gebruikte auto’s zijn messcherp geprijsd.

Het jaar afsluiten met de koop van een betrouwbare Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA? Kom dan vóór 31 december langs bij AutoArena in Venlo voor Volkswagen, Audi, SEAT, voor occasions bij Arena OccasionPark Venlo. Voor nieuwe en gebruikte ŠKODA modellen verwijzen graag naar de vestiging in Venray. Zowel de complete voorraad nieuw als gebruikt krijgen volop de aandacht tijdens deze feestdagen.

Arena OccasionPark Venlo
Tijdens de show kunnen kopers profiteren van extra kortingen op occasions. Ruim 250 occasions van de merken Volkswagen, Audi en SEAT op één plek in Venlo (de ŠKODA occasions staan in Venray). Op het Arena OccasionPark in Venlo staan onze gebruikte modellen in kerstsfeer bij elkaar, per merk, model en prijsklasse. Er is een ruime keuze in de huismerken die AutoArena voert.

Voorraad nieuwe modellen
Momenteel zijn veel nieuwe auto’s direct uit voorraad leverbaar. Kopers van een nieuwe auto kunnen tevens rekenen op 2 jaar extra garantie. Na de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, dus 2 jaar extra garantie gratis bij aankoop van een nieuwe auto tijdens de show. De eerste 4 jaar zekerheid voor de koper. Vraag onze verkoopafdeling voor meer informatie en de voorwaarden.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
- 24 december tot 17 uur geopend
- 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten
- 31 december tot 17 uur geopend


Bekijk hier onze actie flyer.

Downloads

PDF Flyer_A4_Eindejaarsshow_LR.pdf Download