Focus your power. De nieuwe Audi R8 Coupé.

De nieuwe Audi R8 Coupé is de benchmark. Met de 5,2-liter V10-krachtbron accelereert de Audi R8 V10 plus in slechts 3,2 seconden van 0 naar 100 km/h en behaalt hij een topsnelheid van 330 km/h. Dat zijn adembenemende prestaties en het aangescherpte design past daar goed bij. De Audi R8 Coupé is onmiskenbaar een bolide met race-DNA.

  • U kunt uit twee versies van de V10-motor kiezen. In de Audi R8 V10 plus bedraagt het vermogen 449 kW (610 pk) en de Audi R8 V10 komt tot 397 kW (540 pk). Dankzij een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 respectievelijk 3,5 seconden en een topsnelheid van 330 km/h respectievelijk 323 km/h maakt de nieuwe Audi R8 Coupé een onuitwisbare indruk.

  • Een aansprekend design dat direct duidelijk maakt wat deze auto in zijn mars heeft. De markante Audi singleframe grille, de gespierde flanken en de sportieve achterkant zijn de belangrijkste herkenningspunten. Het draait natuurlijk om de V10-middenmotor, die onder de achterruit ligt en die naar wens wordt beschenen door verlichting.

  • Alle belangrijke zaken tonen, al het andere weglaten: het instrumentenpaneel in de vorm van een 12,3 inch hoge resolutie LCD-scherm blinkt uit door de indrukwekkende graphics. U kiest een instelling die prettig en nuttig is. Met andere woorden: dit instrumentarium is op de eigen wensen af te stemmen. De bediening gaat eenvoudig met knoppen op het lederen R8 performance-stuurwiel. Uw handen aan het stuur, uw aandacht bij de weg.

  • Het optionele lasergrootlicht verdubbelt het bereik van de LED-koplampen tot 600 meter. In elke koplamp is een lasermodule geïntegreerd, waarin vier krachtige laserdiodes zijn ondergebracht. Met behulp van fosfor wordt de blauwe laserstraal omgezet in wit licht, dat daardoor geschikt is voor gebruik in het verkeer. Deze verlichting is heel contrastrijk. De laserspot gaat bij 60 km/h aan ter ondersteuning van het LED-grootlicht. Het resultaat is een nog beter zicht en extra veiligheid.

De atletische Audi R8 bij AutoArena, dé Audi dealer in Noord-Limburg!

Wie een sportwagen construeert die aan strenge eisen voldoet, gaat een van de grootste uitdagingen aan die een autofabrikant kent. Het draait om technische precisie en de grenzen opzoeken van wat mogelijk is. Met de nieuwe Audi R8 Coupé hebben onze ontwikkelaars en designers een auto gecreëerd die in elk opzicht ons streven belichaamt naar absolute topkwaliteit en buitengewoon design.

Exterieur

Wie een sportwagen construeert die aan strenge eisen voldoet, gaat een van de grootste uitdagingen aan die een autofabrikant kent. Het draait om technische precisie en de grenzen opzoeken van wat mogelijk is. Met de nieuwe Audi R8 Coupé hebben onze ontwikkelaars en designers een auto gecreëerd die in elk opzicht ons streven belichaamt naar absolute topkwaliteit en buitengewoon design. Het design van de Audi R8 Coupé is een duidelijk statement. De gespierde, strakke flanklijnen verwijzen naar zijn boeiende autosportafkomst. Het spannende ontwerp belooft kracht en een onweerstaanbare dynamiek. De auto maakt dit moeiteloos waar. Kom de Audi R8 bekijken bij AutoArena in Noord-Limburg!

Interieur

De in carbon leverbare monoposto omlijst de cockpit en versterkt de lichte contructie van de Audi R8. De heldere vormgeving is op de bestuurder gericht, met een goede ergonomie en intuïtieve bediening. Het aan de onderzijde afgevlakte R8 multifunctionele driespaaks lederen sportstuurwiel met schakelpaddels en de sportstoelen stralen pure sportiviteit uit, net zoals al het andere in de R8. De afwerking is vanzelfsprekend van puur premium niveau.

Een en al power

Zijn DNA is te herleiden tot het circuit. Dat is ook op de weg te voelen. Als vrijwel geen andere sportauto geeft de Audi R8 Coupé u het gevoel dat u de tomeloze kracht volledig onder controle heeft. Geniet van het onweerstaanbare acceleratievermogen: kies uit een 4.2 V8 FSI-motor met 316 kW (430 pk), de 5.2 V10 FSI met 386 kW (525 pk) of 404 kW (550 pk) in de R8 V10 plus Coupé. 

Meer weten over deze fenomenale sportwagen van AutoArena? Neem dan snel contact met op met AutoArena in Noord-Limburg!

AutoArena financieringsopties

Financier deze Audi R8

€ 240.940,-
60.235,-
€ 180.705,-
120.470,-
Uw maandlasten
€ 2.625,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_Audi_R8_Coupe.pdf Download
PDF Brochure_R8_AudiExclusive_2.pdf Download