De nieuwe vrijheid

Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt. 

Audi A7 AutoArena

Audi A7 AutoArena 

De cockpit van een nieuw tijdperk

Clean, perfect geïntegreerd en als uit één stuk gegoten: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven het progressieve bedieningsconcept het podium dat het verdient. Met het bovenste display regelt de bestuurder het infotainment. Het onderste display geeft toegang tot de klimaatregeling, comfortfuncties en tekstinvoer. Maak kennis met de slimme assistentiesystemen en geautomatiseerde rijfuncties voor een nieuw tijdperk. Zet de volgende stap op weg naar piloted driving in deze digitale tijd.

Meer weten over de nieuwe Audi A7? Neem dan contact op met AutoArena, uw Audi dealer in Noord-Limburg.

AutoArena financieringsopties

Financier deze Audi A7

€ 74.170,-
18.542,50
€ 55.627,50
37.085,-
Uw maandlasten
€ 808,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_Audi_A7_3_1.pdf Download
PDF Brochure_A7_Sportback_1.pdf Download
PDF Audi-accessoirebrochure-2017-2018_37.pdf Download
PDF Audi_A7_lichtmetalen_wielensets_1_1.pdf Download