De Audi A6 Avant bij AutoArena, dé Audi dealer in Noord-Limburg!

De A6 Avant bewijst dat je met uiteenlopende karaktereigenschappen evengoed in balans kunt zijn. U ziet elegante proporties en strakke lijnen. Het is een aangenaam design met naar verhouding hoog opgetrokken plaatwerk, relatief lage zijramen en een coupé-achtige daklijn. Op slag herkenbaar. Ook de naadloos geïntegeerde dakreling van geanodiseerd aluminium benadrukt het coupédesign van de A6 Avant bij AutoArena, uw Audi dealer in Noord-Limburg!

Debuut quattro voor Audi A6 met viercilindermotor 

Voor het eerst is quattro permanente vierwielaandrijving leverbaar op een A6 met viercilindermotor. Per direct is de 185 kW/252 pk sterke Audi A6 2.0 TFSI S tronic namelijk ook in combinatie met quattro te bestellen.

Tot dusver was quattro permanente vierwielaandrijving bij de Audi A6 Limousine en Avant enkel voorbehouden aan de 3.0 TDI en 3.0 TDI BiT zescilinder diesels, de 3.0 TFSI zescilinder benzine en de Audi S6, voorzien van de 4.0 TFSI V8. Nu breidt Audi het quattro-aanbod voor de A6 verder uit door het all-wheel-drive systeem voor het eerst ook op een A6 met viercilindermotor aan te bieden.

Stabiel en extra grip
De extra tractie die quattro biedt, uit zich ondermeer in een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u in 6,5 seconden, wat tweetienden van een seconde sneller is dan de versie zonder quattro. Daarnaast zorgt quattro vierwielaandrijving voor een stabielere wegligging, zeker onder natte condities. Voorzien van quattro mag de Audi A6 Limousine/Avant een geremde aanhanger van 1.600 kg trekken.

Exterieur

De tornadolijn loopt onder de zijramen. Het is één ferme streep van de koplampen naar de achterkant. Een elegant ontwerpdetail waarmee de A6 Avant tegelijk daadkracht uitstraalt. Ook de gesmede lichtmetalen velgen in 10-spaak V-design maken indruk. Dit is een krachtige bolide, ook als hij stilstaat. Tijdens de ontwikkeling van de Audi A6 is scherp op alle details gelet. Neem bijvoorbeeld de nieuwe, geometrische lijnen van de beroemde Audi singleframe grille. Deze versterken de indruk dat de auto letterlijk vooruit wil. De horizontale spijlen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd.

1920x1080-AA6_L_141009-AvantjpgresizemaxWidth1180.jpg

Interieur

In het uitermate ruime en comfortabele interieur is het ontspannen reizen. Ook de vele opbergvakken en andere opbergmogelijkheden dragen daaraan bij. Creëer achterin een privébioscoop en muzieklounge met behulp van een hogeresolutie kleurenscherm, geschikt voor diverse mediabronnen. De ambienteverlichting met op elkaar afgestemde lichtinstellingen draagt bij aan de prettige sfeer. Neem eens plaats in de Audi A6 Avant bij AutoArena!

AA6_D_141028jpgresizemaxWidth1180.jpg

Technologie

Onderdeel van MMI navigatie plus met MMI touch. Met hogeresolutie 7-inch TFT-kleurendisplay in het directe blikveld van de bestuurder. Aanvullend op het bestuurdersinformatiesysteem ook weergave van informatie van de assistentiesystemen en infotainmentsystemen, versnelling (automatische versnellingsbak), buitentemperatuur en MMI-informatie (indien van toepassing) over navigatie, nachtzichtassistent en telefoon.

Meteen wegrijden? Vraag snel een offerte aan bij AutoArena, uw Audi dealer in Noord-Limburg!

AutoArena financieringsopties

Financier deze Audi A6 Avant

€ 54.785,-
13.696,25
€ 41.088,75
27.392,50
Uw maandlasten
€ 596,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Brochure_Audi_A6_S6_limousine_avant_allroad-quattro_6.pdf Download
PDF Audi-accessoirebrochure-2017-2018_25.pdf Download
PDF Audi_A6_lichtmetalen_wielen_6.pdf Download
PDF Prijslijst_Audi_A6-S6-RS6_7.pdf Download