De A5 Cabriolet

De Audi A5 Cabriolet staat open voor de wereld van morgen. De A5 Cabriolet maakt direct enthousiasme los. Het exterieur is aangescherpt, waarbij vooral de schouderlijn opvalt. De nieuwe A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl die koets bovendien een van de lichtste is. Ook de interieurarchitectuur weet te overtuigen. Alles ademt topkwaliteit en het ruimteaanbod is groot. Er zijn veel mogelijkheden om een persoonlijke touch aan te brengen. Ook op technisch vlak is binnenin veel mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van de Audi virtual cockpit en het Bang & Olufsen Sound System. Verder prijken er bijna dertig bestuurdersassistentiesystemen op de lijst met standaarduitrusting en opties.

mediagallery_images__10_18.jpg

Overdag, in het donker, op een kustweg of in de stad – de nieuwe Audi A5 Cabriolet zorgt elke rit voor enthousiasme. Ieder detail benadrukt zijn dynamische en vooruitstrevende karakter. Zowel met TFSI- als TDI-motor maakt de Audi A5 Cabriolet indruk met efficiency en sportieve dynamiek. Helemaal indrukwekkend: door een slimme materialencombinatie en een geometrische gewichtsverlagende structuur is de totale massa tot wel 40 kilogram lichter, waardoor bijvoorbeeld de A5 Cabriolet met de 190 pk sterke 2.0 TDI nog slechts 1.690 kilogram weegt. Met gesloten kap is het bagagevolume 380 liter. De dakcassette in de kofferbak schuift bij het openen van de softtop automatisch omlaag en keert bij het sluiten van het dak weer terug in de bovenste stand. Daardoor is op elk moment een zo groot mogelijke bagageinhoud beschikbaar.

Gordel-microfoons standaard

De A5 Cabriolet is er in de uitvoeringen basic, design en sport. Altijd standaard zijn xenon verlichting, Audi drive select, MMI radio plus met 7 inch kleurenscherm, stoelen met een bekledingscombinatie van leer en kunstleder, gordel-microfoons en de ‘aero-akoestische’ softtop. Alle modellen zijn er tegen meerprijs ook in Pro Line-uitvoering. Dan wordt de standaarduitrusting uitgebreid met onder andere MMI navigatie, Audi Connect diensten, Audi Connect noodoproep & service, licht/regensensor, diefstalalarm en een bestuurdersinformatiesysteem in kleur. De A5 Cabriolet design is er daarnaast ook in Pro Line Plus-uitvoering, de A5 Cabriolet sport is bovendien als Pro Line S verkrijgbaar.

De highlights

Highlights_6.jpg

Een knap akoestisch staaltje.

De akoestische kap maakt het interieur beduidend stiller. Dat is te danken aan het gebruik van polyurethaanschuim als isolatiemateriaal, waardoor minder geluiden van buitenaf tot de auto doordringen. Vanaf de leveringsstart is er keuze uit diverse kapkleuren voor de A5 Cabriolet. Met de comfortfunctie is het dak moeiteloos in 15 seconden te openen en in 18 seconden te sluiten. Dat kan zelfs onder het rijden tot een snelheid van 50 km/h.

mediagallery_images__8_20.jpg

Uitvoeringen

De nieuwe Audi A5 Cabriolet met zijn elektrisch bedienbare en perfect geïsoleerde softtop (leverbaar in zwart, bruin, rood of grijs) combineert sportiviteit en elegantie. In eerste instantie wordt hij in drie motoriseringen leverbaar: als A5 Cabriolet 2.0 TDI 140 kW/190 pk S tronic, A5 Cabriolet 2.0 TFSI quattro 185 kW/252 pk S tronic en S5 Cabriolet 3.0 TFSI quattro 260 kW/354 pk Tiptronic 8.

Kort na de introductie wordt het gamma verder uitgebreid. Vanaf het eerste kwartaal 2017 zijn ook de voorwielaangedreven 2.0 TFSI-modellen (140 kW/190 pk en 185 kW/252 pk) te bestellen, evenals de 3.0 TDI (160 kW/218 pk) en de A5 Cabriolet 2.0 TDI quattro (140 kW/190 pk). De A5 Cabriolet 3.0 TDI quattro (201 kW/286 pk) volgt later.

De nieuwe Audi A5 Cabriolet staat in de showroom bij AutoArena! Neem voor meer informatie snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Noord-Limburg. 

AutoArena financieringsopties

Financier deze Audi A5 Cabriolet

€ 55.780,-
13.945,-
€ 41.835,-
27.890,-
Uw maandlasten
€ 607,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Audi_A5_cabriolet_2_1.pdf Download
PDF Audi_A5_lichtmetalen_wielensets_4.pdf Download
PDF Audi-accessoirebrochure-2017-2018_31_1.pdf Download
PDF Brochure-A5_4_1.pdf Download
PDF Brochure-A5-AudiExclusive_4.pdf Download