De Audi A3 Sportback e-tron bij AutoArena, dé Audi dealer in Noord-Limburg!

De mobiliteit van de toekomst kent vele uitdagingen. Audi heeft het antwoord: de Audi A3 Sportback e-tron van AutoArena in Noord-Limburg. De premium compacte middenklasser met plug-in hybrideaandrijving kent geen beperkingen in het dagelijks gebruik. Hij combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. Elektrisch rijden en een grote actieradius dankzij de krachtige 4-cilinder*. Uitdaging geaccepteerd. De Audi A3 Sportback e-tron Lease Edition is zeer compleet uitgerust met onder andere de Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met MMI touch en LED-koplampen. 

De highlights

Highlights-A3-e-tron.jpg

e-tron technologie

Van 0 naar 100 km/h in 7,6 seconden. De combinatie van een 1.4 TFSI verbrandingsmotor met 110 kW (150pk) en een 75 kW sterke elektromotor geeft de Audi A3 Sportback e-tron de voordelen van elektrisch rijden en een theoretische actieradius van circa 940 kilometer*.

Audi virtual cockpit

De optionele Audi virtual cockpit is toonaangevend in het segment van de Audi A3 Sportback e-tron. Het vooruitstrevende digitale instrumentenpaneel toont alle belangrijke informatie op een 12,3 inch LCD-scherm.

Alle voordelen

  • Theoretische actieradius van circa 940 km*
  • Tot 50 km elektrisch rijden*
  • In 2,5 uur op te laden via een industrieel stopcontact
  • Combineert sportieve prestaties met een indrukwekkende efficiency
  • Innovatieve systemen zoals Audi virtual cockpit

Proefrit_5.jpg

Maak kennis met de A3 Sportback e-tron bij AutoArena

Leer de Audi A3 Sportback e-tron op uw gemak kennen bij AutoArena in Noord-Limburg. Uiteraard kunt u dan meteen een proefrit maken om de auto in de praktijk te ervaren.

Eneco_laadpas.jpg

Eneco HollandseWind® laadpas

Met Eneco Thuisladen ontvangt u een laadpas waarmee u uw auto bij alle openbare laadpunten in Nederland en België duurzaam laadt met Eneco HollandseWind®. Met de MijnLaden-app vindt u laadpunten in de buurt, ziet u of ze beschikbaar zijn en navigeert u erheen.

Slim thuisladen!

Laad uw A3 e-tron makkelijk en snel op met het Smart thuislaadpunt. De energiekosten worden desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of eigen bedrijf.

Thuisladen_1.jpg

Thuisladen_2.jpg

Pro_Line_Plus.jpg

Pro Line Plus.

Een blik in de toekomst. De Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met MMI touch, een middenarmsteun vóór, parkeerhulp plus, automatische snelheidsregeling, LED-koplampen, het lichtpakket en het Audi sound system – allemaal inbegrepen in het Pro Line Plus-pakket voor de A3 Sportback e-tron en A3 Sportback e-tron sport.

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Sportback e-tron van AutoArena? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Noord-Limburg.

*De vermelde actieradius kan variëren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.

 

AutoArena financieringsopties

Financier deze Audi A3 e-tron Sportback

€ 42.975,-
10.743,75
€ 32.231,25
21.487,50
Uw maandlasten
€ 468,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF brochure-A3-S3_4.pdf Download
PDF Audi-accessoirebrochure-2017-2018_18.pdf Download
PDF Audi_A3_3-deurs_en_Sportback_lichtmetalen_wielen_7.pdf Download
PDF Prijslijst_Audi_A3_9.pdf Download