De Audi A3 Limousine bij AutoArena, dé Audi dealer in Noord-Limburg!

De Audi A3 Limousine van AutoArena in Noord-Limburg werpt een nieuw licht op hoe een sedan kan zijn. Hij heeft een elegante, coupéachtige vormentaal met een lage, vloeiend getekende daklijn die pure dynamiek uitstraalt. Zijn gespierd ogende carrosserievlakken dragen bij aan het zelfverzekerde voorkomen. Krachtig brede spatborden omsluiten de velgen die optioneel tot wel 19 inch groot zijn. In het interieur is de Audi virtual cockpit een blikvanger. Bovendien is dit digitale instrumentenpaneel een primeur voor dit marktsegment. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

1920x1080_AA3_D_161013.jpg

Uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 Limousine volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de nieuwe lines maakt van een rit in uw Audi A3 Limousine een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Limousine. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met het honingraat diffusorgedeelte en de verlichte instaplijsten vóór met S-logo's.

S-line_A3_Cabriolet.jpg

S-line_1_1.jpg

Limousine_Chique.jpg

A3 Limousine 1.5 TFSI CoD automaat S-Line Edition

  • S-Line exterieur
  • Interieur: Leder/alcantara bekleding
  • Warmtewerend glas
  • Sportstoelen

Limousine_Comfortabel.jpgA3 Limousine design Pro Line 1.0 TFSI 6-bak met comfortairconditioning

  • Comfortairconditioning
  • Interieurvoorverwarming/-ventilatie
  • Comfortsleutel
  • Automatisch dimmende binnenspiegel

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Limousine van AutoArena? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Noord-Limburg.

AutoArena financieringsopties

Financier deze Audi A3 Limousine

€ 34.220,-
8.555,-
€ 25.665,-
17.110,-
Uw maandlasten
€ 372,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_Audi_A3_Limousine.pdf Download
PDF Brochure_Audi_A3_2.pdf Download
PDF Audi_accessoirebrochure_2017-2018_71.pdf Download
PDF Audi_A3_Limousine_lichtmetalen_wielensets.pdf Download