De Audi A3 Cabriolet bij AutoArena, dé Audi dealer in Noord-Limburg!

De Audi A3 Cabriolet van AutoArena in Noord-Limburg bestaat uit elegante, slanke lijnen die samen een dynamisch totaalbeeld opleveren. Een volledig automatische stoffen kap is standaard. Deze laat zich tot een snelheid van 50 km/h openen. Met de akoestische kap is het nog stiller in het interieur. Dan kunt u in alle rust genieten van de Audi virtual cockpit, die voor het eerst in dit marktsegment verkrijgbaar is. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

Uitvoeringingen_A3_Cabriolet.jpg

Uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 Cabriolet volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de nieuwe lines maakt van een rit in uw Audi A3 Cabriolet een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Cabriolet. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met het honingraat diffusorgedeelte en de verlichte instaplijsten met S-logo's.

S-line_2_1.jpg

S-line_1_1.jpg

Flamboyante.jpg

A3 Cabriolet 1.4 TFSI cylinder on demand ultra S tronic met hoofdruimteverwarming voorin

  • Automatische comfortairco
  • Audi design selection
  • Inparkeersysteem
  • Zelfdimmende binnenspiegel

Sport_11.jpg

A3 Cabriolet sport Pro Line 1.4 TFSI cylinder on demand ultra 6-bak met LED-koplampen

  • LED-koplampen 19"
  • Geg. alum. velgen Audi Sport
  • Audi virtual cockpit
  • MMI navigatie plus met MMI touch®

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Cabriolet van AutoArena? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Noord-Limburg.

AutoArena financieringsopties

Financier deze Audi A3 Cabriolet

€ 43.570,-
10.892,50
€ 32.677,50
21.785,-
Uw maandlasten
€ 474,-

AutoArena prijslijst & brochure

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PDF Prijslijst_Audi_A3_Cabriolet.pdf Download
PDF Brochure_Audi_A3_3.pdf Download
PDF Audi_accessoirebrochure_2017-2018_72.pdf Download
PDF Audi_A3_Cabriolet_lichtmetalen_wielensets.pdf Download