Vriendenprijs weken voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Nu bij AutoArena!

Stap in een slimme investering tijdens de Vriendenprijs Weken.

Vriendenprijs Weken van Volkswagen

Voor vakmannen die slim investeren

Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy, Crafter, Transporter of Amarok kunt u vrijwel iedere uitdaging aan.  Ze zijn functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Deze wendbare en compacte bestelwagens bieden alles wat u nodig heeft om professioneel aan te komen bij uw klanten. Ontdek de mogelijkheden van de Caddy, Transporter, Crafter en Amarok nu zelf tijdens de Vriendenprijs Weken. Echte vakmannen weten het. Een Volkswagen bedrijfswagen is een slimme investering. Zeker tijdens de Vriendenprijs Weken, met voordeel tot wel € 4.800. Ontdek snel alle acties. 

Volkswagen Caddy tot  € 3.300 voordeel

Het interieur van de Caddy is grondig verbeterd met een hoogwaardige afwerking en veel slimme opbergmogelijkheden. Ergonomische stoelen, een verbeterde interieurakoestiek en een breed aanbod aan radio- en entertainmentsystemen geven het interieur een eersteklas niveau. De Caddy bevat innovatieve assistentie-en veiligheidssystemen, die het rijden uiterst comfortabel en nog veiliger maken. Een ware stap in het toch al zo aangename rijcomfort van de Caddy. Nu bij AutoArena! een Caddy met vriendenkorting!

De Caddy.

Bekijk de Caddy

Volkswagen Crafter tot  € 3.200 voordeel

De Crafter maakt zwaar werk licht en uitgeroepen tot International Van of the Year 2017. Volkswagen heeft er alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties kunt u direct aan het werk. De houten vloer is de ideale basis voor het plaatsen van opbergsystemen van verschillende fabrikanten. In de hectische stad of op een druk bouwterrein staat de Crafter u bij met wel 15 assistentiesystemen. Met de Zijflankbescherming manoeuvreert u moeiteloos door smalle steegjes en langs obstakels. Trailer Assist helpt u bij het achteruitrijden en inparkeren met een aanhangwagen. AutoArena! biedt tot €3.200 korting.

De nieuwe Crafter.

Bekijk de Crafter

Volkswagen Transporter tot € 4.800 voordeel

De Transporter, met bewezen hoge restwaarde. Zelfs na jaren intesnief gebruik. De laadruimte van de Transporter Gesloten bestelwagen is ontworpen met grote aandacht voor functionaliteit en veelzijdigheid. De Transporter bevat innovatieve assistentie-en veiligheidssystemen, die het rijden uiterst comfortabel en nog veiliger maken. Een ware stap in het toch al zo aangename rijcomfort van de Transporter. Nu bij AutoArena! met hoge kortingen!

 

De Transporter.

Bekijk de Transporter

Volkswagen Amarok tot € 2.000 voordeel

De enige pick-up met off-road ABS. 100% premium. 100% pickup. Altijd. Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick up: een krachtig design, een robuuste constructie en een hoog vermogen. Krachtiger dan ooit: de 165 kW 3.0 L TDI V6 motor heeft meer dan genoeg vermogen voor de zwaarste terreinen. De overboostfunctie het vermogen kort verhogen met wel 15 kW, afhankelijk van de rijomstandigheden. De nieuwe Amarok beschikt over een overtuigende combinatie van ruimte, hoog comfort,  vele extra’s en bij AutoArena! ontvangt u ook nog eens korting!

De Amarok

Bekijk de Amarok

Volkswagen Service beloften

Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan staat uw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen staat daarvoor garant. In combinatie met onze unieke, vergaande service is uw investering onderaan de streep de slimste investering. In onze bedrijfswagencentra staan wij altijd voor u klaar.

Mind Mobility

Slim investeren? Inzicht in jouw wagenpark? Krijg nu 3 maanden gratis de Fleetportal. Alleen tijdens de Vriendenprijs Weken. Powered by MIND www.mindmobility.nl.

 mindmobility.jpeg

Deel deze pagina