Vakantie in je vertrouwde omgeving

Maak kans op een exclusieve Volkswagen T1 Bulli tent.

De zomer staat voor de deur en er zijn al veel vakantieplannen gemaakt. Helaas gooit het Coronavirus roet in het eten als het gaat om de zomervakantie. Het liefst ben je nu in je vertrouwde omgeving en dat begrijpen we goed.

Maak ook in juli kans op een Volkswagen T1 Bulli tent

Plan in de maand juli een onderhoudsbeurt voor jouw Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen bij één van onze vestigingen, dan maak je automatisch kans op een exclusieve Volkswagen T1 Bulli tent. Je hoeft hier verder helemaal niets voor te doen. Want onder alle geplande afspraken wordt één winnaar geselecteerd. De winnaar zullen wij in de maand augustus persoonlijk op de hoogte stellen. Achteraf delen we dit uiteraard ook op onze social media kanalen.

De winnaar van de maand juni wordt maandag 6 juli bekendgemaakt.Actie fietsendrager

Of je nu naar het buitenland vertrekt of niet, een fietsendrager is voor de echte fietsliefhebber ook in eigen land niet weg te denken. Bij Wealer en AutoArena bieden wij de Thule VeloCompact 925 fietsendrager voor 2 fietsen, nu van € 379,- VOOR € 299,-.

Bestel direct online

 

Op vakantie in eigen land met een caravan? Een Volkswagen trekhaak koop je al vanaf € 450,-.  

Bestel direct online

 Schoon én fris achter het stuur!
 
Wij adviseren de airco minimaal één keer per 3 jaar te reinigen. Hiermee verwijder je bacteriën en schimmels, zorg je voor een optimale koelprestatie, voorkom je een dure reparatie aan je airco-compressor en heb je geen last van muffe geurtjes. Als finishing touch zorgen wij ook dat jouw auto van binnen en buiten gereinigd wordt. 

Nu van 169 euro voor 99 euro! (Bouwjaar vanaf 2017: Nu van 219 euro voor 149 euro!)

Plan hier jouw airco onderhoud

(+ auto reiniging).

 Staat jouw auto ook zoveel stil?

Heb jij de laatste weken thuis gewerkt en de auto niet veel gebruikt? Dan adviseren wij om jouw ‘thuiswerkende’ auto op 12 punten te laten controleren. Daarmee voorkom je eventuele ergernissen als je de auto weer veelvuldig wilt gebruiken. Wij controleren bijvoorbeeld de spanning van de accu met speciale apparatuur, inspecteren de ruitenwissers en vullen alle vloeistoffen weer bij. Nu voor € 20,-!

Plan jouw 12 punten check/ weer op weg check
APK voor slechts € 25,- all-in

Jouw auto wordt tijdens een APK nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Als officiële dealer kennen we jouw auto door-en-door. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis* en het scheelt je een extra bezoek. 

Plan hier jouw APK   
(+ onderhoudsbeurt)

 Laat jouw mobiliteitsservice niet verlopen! 

Zodra je het onderhoud van jouw auto laat verrichten door Wealer of AutoArena heb je recht op mobiliteitsservice. Dat wil zeggen altijd en overal gratis pechhulp. De mobiliteitsservice geldt dan totdat de volgende inspectie- of onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. In het (digitaal) Serviceplan kun je zien of jouw auto onderhoud nodig heeft.

Plan jouw onderhoud

  

Wij zijn bezorgd om jou, ons personeel en alle mensen om ons heen. Om de kans op verdere verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) tijdens uw werkplaatsbezoek te minimaliseren, hebben wij extra maatregelen getroffen, zie www.autoarena.nl/coronaActies geldig t/m 31 juli 2020 of zolang de voorraad strekt.

Deel deze pagina