ŠKODA voordeelpakketten

Profiteer van voordeel tot € 2.890

Met de Voordeelpakketten van ŠKODA ga je voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu extra!

Scherpe actiepakketten

Met de Voordeelpakketten van ŠKODA ga je voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu namelijk van extra scherpe acties op diverse pakketten die passen bij jouw voorkeuren met een oplopende korting tot € 2.890.

De pakketten waar je uit kunt kiezen zijn het Business Upgrade pakket, Comfort pakket, Style pakket, Functie pakket en het Navigatie Plus pakket. Combineer meerdere pakketten voor maximaal voordeel. Benieuwd naar alle opties? Scroll dan verder.

Veel voordeel

1. Extra scherpe acties

Profiteer van voordeel tot € 2.890

2. Meer luxe en comfort

Meer luxe en comfort op de modellen naar jouw keuze

3. Simply Clever

Vol met slimme en handige oplossingen


Business upgrade pakket

Het business upgrade pakket is speciaal samengesteld voor de veeleisende zakelijke rijder en zorgt voor nóg meer uitstraling. Zo geniet je van halflederen bekleding, 18 of 19 inch lichtmetalen velgen en getinte ramen.


Comfort pakket

Het comfort pakket is speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat je uitgerust op je bestemming komt en met onder andere Lane Assist, Blind Spot Assist en Adaptieve Cruise Control ben je nog veiliger onderweg.


Style pakket

Het Style pakket zorgt voor het beetje extra ten opzichte van het gewone. Zo geniet nog meer van buiten dankzij het panoramisch glazen schuif-/kanteldak. Het multifunctionele lederen sportstuurwiel oogt strak en is perfect behandelbaar.

KAROQ

Van € 1.360 voor € 990

KODIAQ

Van € 1.590 voor € 990


Functie pakket

Het functie pakket zorgt voor nóg meer luxe die iedere dag weer van pas komt. Zo geniet je onder andere van het premium Canton Sound System, elektrisch bedienbare achterklep en verwarmbare voorruit.


Navigatie plus pakket

Met het Columbus infotainment systeem van het navigatie plus pakker beschik je over een alles in één navigatie en multimedia systeem. Verbind hem met je Smartphone en het internet en er gaat een wereld voor je open.


Veelgestelde vragen

Wat is de voordeelpakketten actie?

De voordeelpakketten actie is een verzameling van luxe pakketten tegen een scherpe prijs. Combineer de verschillende pakketten en maak je Business-uitvoering nog completer. De pakketten zijn:

  • Business upgrade pakket
  • Comfort pakket
  • Style pakket
  • Functie pakket
  • Navigatie plus pakket

Kies je voor de KAROQ? Dan profiteer je bijvoorbeeld van € 2.650 korting. Je totaalvoordeel op de SUPERB (COMBI) kan zelfs oplopen tot € 2.890.

Tot wanneer loopt de actie?

De actie is geldig t/m 5 april 2020 of zolang de voorraad strekt.

Wat zijn de voorwaarden?

Genoemde vanafprijs is incl. BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingsbijdrage en leges. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag AutoArena naar de voorwaarden.

Deel deze pagina