Skoda private Lease voordeel

Profiteer tot € 30 korting* p/m

Combineer met de ijzersterke punten van een ŠKODA de zekerheid van Private Lease. Onbezorgd voor een vast bedrag.

Onbezorgd en gloednieuw

Combineer met de ijzersterke punten van een ŠKODA de zekerheid van Private Lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA rijden voor een vast bedrag per maand.

Daarnaast betaal je geen bijtelling of een grote eenmalige investering, maar geniet je wel van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA service. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Zo is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe ŠKODA te rijden.

Een slimme keuze

1. Gemakkelijk

Echt alles is inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof

2. Betrouwbaar

Verantwoord en vertrouwd met het Private Lease Keurmerk

3. Zekerheid

Een vast maandbedrag zonder onverwachte kosten

Welke kies jij?

ŠKODA Citigo Privatelease

CITIGO

Van € 229

Voor € 199* p/m


Stel nu samen

Ontdek meer
ŠKODA Citigo Privatelease

Nieuwe FABIA HATCHBACK

Van € 259

Voor € 229* p/m

Stel nu samen

Ontdek meer
ŠKODA Citigo Privatelease

Nieuwe FABIA COMBI

Van € 279

Voor € 249* p/m

Stel nu samen

Ontdek meer
ŠKODA Citigo Privatelease

RAPID SPACEBACK

Van € 349

Voor € 329* p/m


Stel nu samen

Ontdek meer

 

Wat is inbegrepen?

Wel inbegrepen

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade en reparaties
 • All risk verzekering
 • BTW
 • Wegenbelasting
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Onderhoud bij AutoArena
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Minder gereden kilometers terugbetaald

Niet ingebrepen

 • Brandstof
 • Boetes
 • Tol(kosten)
 • Auto wassen

Voordelen van ŠKODA Private Lease


Meer over het keurmerk

Veelgestelde vragen

Wat houdt ŠKODA Private Lease in?

Het ŠKODA Abonnement is gebaseerd op Private Lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

ŠKODA Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij ŠKODA Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een ŠKODA Abonnement aanvragen. Om te controleren of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s).

Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een ŠKODA Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het ŠKODA Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.

Mogen anderen in de auto rijden?

Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?

De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Deze actie is geldig tot 30 oktober 2018 of zolang de voorraad strekt. Genoemde vanafprijs is incl. BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingsbijdrage en leges. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag AutoArena naar de voorwaarden.

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Deel deze pagina