SEAT take a brake acties

Vakantiecheck slechts € 19,95

De zomer is dé tijd om te breken met je dagelijkse sleur. De stad uit, de bergen in, het strand op - we snappen dat je niet kunt wachten.

Voordelig zomerklaar

De zomer is dé tijd om te breken met je dagelijkse sleur. De stad uit, de bergen in, het strand op - we snappen dat je niet kunt wachten. Zorg ervoor dat jouw SEAT er net zo klaar voor is en laat een vakantiecheck uitvoeren.

Maak een werkplaatsafspraak

Vakantiecheck slechts € 19,95

Tijdens de vakantiecheck controleert de monteur je SEAT op maar liefst 30 punten. Ook vult ‘ie de vloeistoffen bij als dat nodig is én ontvang je een unieke SEAT rugtas (t.w.v. € 39) helemaal gratis. Maak nu een werkplaatsafspraak, want voor de rugtas geldt, op=op.

Plan jouw vakantiecheck

Korting op zomerbanden

Doorrijden op winterbanden? Geen goed idee! Met de hogere temperaturen is de remweg veel langer. Zomerbanden rijden veiliger, gaan langer mee met deze temperaturen, dus zit jij relaxter achter het stuur. Geen zin in gewissel, dan zijn all-seasonbanden een goede optie. Tijdelijk ontvang je extra veel korting op nieuwe zomer- en all-seasonbanden. Dus zijn je huidige banden versleten? Dan kan je ze nu voordelig laten vervangen.

Bestel online

Aircocheck en -onderhoud

Zeker weten dat je er lekker koel bij zit in je SEAT tijdens de hete zomermaanden? Laat dan een aircocheck uitvoeren voor € 19,95. Als uit de controle blijkt dat er onderhoud nodig is, dan heb je al vanaf € 139,- een grondige airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling.

Plan jouw aircocheck

De puntjes op de i

Haal nog meer uit je zomer met onze accessoires en lifestyle-artikelen: van dakdragers en kofferbakmatten tot een stoer poloshirt. Tijdelijk extra aantrekkelijk, met kortingen tot wel 25%.

Ga naar de webshop


Tot 25% korting op accessoires

Ruitensproeiervloeistof (5 liter) voor € 4,95

Weg met insecten op je voorruit - dankzij onze ruitensproeiervloeistof heb je altijd een schone ruit en helder zicht. Haal jouw vijflitercan nu bij de dealer.

25% korting op alle dakkoffers

Je neemt makkelijk alle bagage mee die je nodig hebt met onze scherp geprijsde dakkoffers.

Ontdek dakkoffers

25% korting op alle dakdragers

En, wel zo handig, ook de dakdragers zijn afgeprijsd. Gemakkelijk te monteren en de ideale basis voor dakkoffers en fietshouders.

Ontdek dakdragers

25% korting op alle bagagesystemen en kofferbakmatten

Houd je kofferbak schoon en netjes met onze bagagesystemen en kofferbakmatten. Nu met wel 25% korting.

Ontdek bagagesystemen

25% korting op alle zonwering

Een grote uitdaging in de zomer is het koel houden van je auto. Natuurlijk doet je airco een groot deel van het werk, maar zonwering op de achter- en zijruit kunnen ook veel helpen. Tijdelijk al vanaf € 99.

Ontdek zonwering

Full Link voor slecht € 175

Haal jij al alles uit je multimediasysteem? Met Full Link wel. Koppel het systeem aan je telefoon en maak gebruik van je eigen apps om te navigeren, muziek te luisteren en te bellen. Download de flyer voor meer informatie over Full Link.

Bestel in de webshop

Vier redenen voor SEAT Service

1.Beste kwaliteit
Je SEAT dealer weet alles over jouw auto en is speciaal getraind om 'm in topconditie te houden.

2. Transparant en betrouwbaar
De dealer bespreekt vóór de reparaties met jou welke werkzaamheden hij uitvoert en hoeveel dat kost.

3. Hoge restwaarde
Het beste onderhoud betekent een langere levensduur en dus een hogere restwaarde.

4. Vier jaar garantie op reparaties en onderdelen
We bieden vier jaar garantie op alle originele SEAT onderdelen en ruildelen.

Deel deze pagina