Audi Welkomstcheck

Voor maar €39,- controleert AutoArena uw nieuwe aanwinst.

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs voor de Audi Welkomstcheck.

Audi Welkomstcheck

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij AutoArena voor de Audi Welkomstcheck.

Voor maar €39,- controleert AutoArena uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi.

34 punten

Tijdens de Audi Welkomstcheck wordt uw Audi op maar liefst 34 punten gecontroleerd. Hierbij kunt denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvangt u een volledige checklist met alle opmerkingen van uw Audi-dealer.

Voorwaarden
Binnen 3 maanden na aankoop kunt u gebruik maken van de Audi Welkomstcheck en de check is alleen mogelijk indien uw ‘nieuwe’ Audi niet bij een officiële Audi-dealer is aangekocht.

Deel deze pagina