2e Paasdag AutoArena Venlo en Venray geopend!

Gratis BBQ bij aankoop van een auto tijdens de Paasshow.

De vestigingen van AutoArena in Venlo en Venray organiseren op vrijdag 19-, zaterdag 20- en maandag 2e Paasdag een grote Paasshow. Arena BedrijfswagenCenter Venlo en Arena OccasionPark Venlo zijn eveneens geopend.

 
 

Paas actie
AutoArena biedt alle kopers tijdens de Paasshow een gratis Napoleon barbecue aan. Dus koopt iemand nu een nieuwe of gebruikte auto van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen, ongeacht uitvoering, bouwjaar of prijs dan is de koper verzekerd van een splinternieuwe barbecue naar keuze (één van de drie geboden modellen).

Nieuwste modellen en 250 occasions
Tijdens de Paasshow, staan uiteraard ook de nieuwste modellen klaar. Zoals de 100% elektrische Audi e-tron, de allernieuwste SUV van Volkswagen; de T-Cross, de SEAT Tarraco en de ŠKODA Karoq. Op het Arena OccasionPark staan zo’n 250 occasions van de huismerken.

Goedkoop autohuren
Tijdens het Paasweekend een weekendje weg met groter of luxer vervoer? Verhuizen en een bedrijfswagen nodig? Tijdens het Paasweekend extra korting op de beschikbare vloot van ArenaRent Euromobil. Vanaf vrijdag 22 april een auto huren voor 3 dagen, kost slechts 2 dagen. Meer informatie via 077-3203041 of www.arenarent.nl.

Goedkoop autowassen
Ook je auto er op zijn paasbest uit laten zien? Dat kan nu voor slechts €2,50 op het programma Goud bij de WasArena (normale prijs €11,50). AutoArena geeft deze vouchers uit voor het goedkoop wassen bij de WasArena. Deze zijn uitsluitend geldig op zaterdag 20 april en maandag 22 april.

Gewijzigde openingstijden
De Volkswagen, Audi, SEAT, VW Bedrijfswagen showrooms in Venlo, de ŠKODA showroom in Venray en het Arena Occasionpark in Venlo zijn op tweede Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend, op vrijdag zijn de showrooms van 8.00 uur tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Deel deze pagina